Meydana gelen olay Şehzadeler İlçesi Gediz Işıklı kavşakta yaşandı. İddiaya göre P.E (35) isimli kadın sürücü İzmir yönünden Akhisar yönüne seyir halindeyken yine aynı yöne seyir halinde olan ve trafik ışıklarında bekleyen bir otomobile arkadan vurdu. Kazada otomobillerde maddi hasar meydana gelirken, her hangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.
KADIN SÜRÜCÜ ORTALIĞI KARIŞTIRDI
Kazaya karışan otomobil sürücüsü kadın olay yerine gelen trafik ve asayiş ekiplerine zorluk çıkartarak ehliyetini vermek istemedi. Sonunda pes eden kadın ehliyetini verdi fakat zorluk çıkarmaya devam etti. 
POLİS EKİPLERİNİN KARŞISINDA TUVALET İHTİYACINI GİDERDİ
Kazaya karışan diğer araç sahipleri alkollü kadın sürücüden şikâyetçi oldu. Olay yerine gelen polis ekipleri kadın sürücüyü gözaltına almak isterken zor anlar yaşadı. Alkollü sürücü bu seferde polislerin karşısında paltolunu indirerek tuvalet ihtiyacını gidermek isteyerek gözaltına engel olmak istedi.
HASTANEDE DE ŞOVUNA DEVAM ETTİ
Gözaltına alınan P.E Manisa Devlet Hastanesinde de ortalığı karıştırdı. Polis arabasının camlarını kırmak isteyen kadın sağlık raporunun alınmasının ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Öte yandan trafik ekiplerinden alınan bilgiye göre sürücü P.E.'nin 280 promil alkollü olduğu öğrenildi.
HABER: SERKAN ÖZCAN

Editör: TE Bilişim