Manisa'da bisiklet sporuna olan ilgi hızla yükseliyor. Üye sayısı sürekli artan Bosch Bisiklet Kulübü Ramazan ayında da boş durmadı. Her yaştan insanın üye olduğu kulüp, Ramazan ayında haftada bir kez sahur programı organize ediyor. Bisiklet sporuna gönül veren üyeler, kulübün Facebook sayfasında yapılan duyurunun ardından hemen organize oluyor. Bisikletçilerin buluşma noktası olarak belirlenen Manolya Meydanı'nda gece saat 01.00'de şehir turu başlıyor.

HEM SPOR HEM SAHUR
Yaklaşık 40 kişiden oluşan bisikletliler, genellikle Doğu Caddesi güzergahını takip ederek YSE Kavşağına ulaşıyor. Buradan Laleli, OSB ve sonunda Gürle'de hazırlanan sahur programına katılıyorlar. Dönüş ise saat 03.00 civarında aynı güzergahtan yapılıyor. Şehir merkezinde yapılan programlarda güzergaha Uncubozköy de ekleniyor.
Şehirde gerçekleştirilen turlarda renkli görüntüler oluşturan bisikletçiler büyük ilgi görüyor. Kulüp Başkanı Tamer Şahin, bisiklet sporuna ilginin her geçen arttığına dikkat çekti. Bisiklet sporunun vücut ve zihin sağlığı açısından çok faydalı olduğunu ifade eden Şahin, "Grubumuzda her yaştan insan var. Çok çeşitli etkinliklerde bir araya geliyoruz. İnsanlar burada spor yaparken birbiriyle kaynaşıyor, yeni dostluklar kuruluyor. Bisiklet sporu günlük iş stresinin atılmasında da çok faydalı bir uğraş. Herkese tavsiye ederiz" dedi.
Editör: TE Bilişim