Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban'ın da katılımıyla toplantı düzenleyerek, Alaşehir'de yürütülen çalışmaları ve ilçede hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesinde 2016 yılında yapılan çalışmaları değerlendirmek ve 2017'deki yatırımları planlamak amacıyla bir toplantı organize etti. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'un makamında gerçekleştirilen toplantıda, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran ve Burak Aslay, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak, İçme Suyu Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Alaşehir MASKİ Sorumlusu Mehmet Kedici ile Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici yer aldı. Görüşmenin ana gündemi Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Alaşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Prestij Caddeleri'nin altyapıları ile MASKİ Genel Müdürlüğü'nün 2017 yılı için Alaşehir'de gerçekleştireceği projeler oldu.

ALAŞEHİR HAK ETTİĞİ HİZMETE KAVUŞUYOR
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, "2016 yılında Alaşehir ilçemizin altyapısında MASKİ'yle önemli bir dönüşüm yaşandı. Mahallelerimizin içme suyu ve kanalizasyon hatları yenilendi, daha sağlıklı hale getirildi. Şuan da bu değişim sürüyor. Büyükşehir Belediye'mizin ve Alaşehir Belediyesi'nin Prestij Caddeleri Projesi altyapı çalışmalarını da MASKİ Genel Müdürlüğü olarak gerçekleştireceğiz. Ayrıca 2017 yılında 17 ilçemizde olduğu gibi Alaşehir'imizde de kaliteli altyapı sistemleri kurmaya devam ediyoruz" dedi.
Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, toplantıya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediye'miz ve MASKİ Genel Müdürlüğü'müz ile iş birliği içerisinde Alaşehir'imize hak ettiği, layık olduğu hizmetleri bir bir sunmaya devam ediyoruz. İlçemizi daha yaşanabilir ve kaliteli bir yer haline getirmek için bu gibi proje ve çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz. İlçemize yapılan yatırımlar konusunda her zaman destekçimiz olan Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Sayın Cengiz Ergün'e teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim