Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri (MAGİD) üyelerinin katkıları ile yapılan Akpınar Mahallesi Taziye ve Kültür Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Taziye ve Kültür Evi'nin açılış törenine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Şehzadeler İlçe Müftüsü Mustafa Cesur, MAGİD Başkanı Aslan Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri, Başkan yardımcıları, hayırsever işadamları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Akpınar Mahallesine yapılan Taziye ve Kültür Evi nedeni ile Şehzadeler Belediyesine teşekkür eden Akpınar Mahalle Muhtarı Bişar Saknuk "Mahallemizde yapılan Taziye ve Kültür Evi'nin açılışına hepiniz hoş geldiniz. Böylesine güzel bir açılışta bizleri bir araya getiren başta Sayın Belediye başkanımız Ömer Faruk Çelik ve MAGİD Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Akpınar Mahallemizin böylesine güzel bir esere kavuşmasında emeği geçen tüm herkese şahsım ve Akpınar Mahalle sakinlerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Akpınar Taziye ve Kültür Evimiz mahallemize hayırlı olsun" dedi.
"HAYIRSEVERLERİMİZİ HER ZAMAN ÖNEMSİYORUZ"
Şehzadeler Belediyesi olarak hayırseverleri her zaman önemsediklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Öncelikle Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyor, açılışımıza hoş geldiniz diyorum. Göreve geldiğimizden beri durmadan, meclis üyelerimiz, mesai arkadaşlarımız, Milletvekillerimizin destekleri ile çalışmaya devam ediyoruz. Seçim dönemi vaatlerimizi bir, bir yerine getiriyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Tüm bunları yaparken de halkımızın önerilerini dikkate alıyoruz. Bildiğiniz gibi Ramazan ayında Akpınar Mahallemizde birçok amaçlı salonun açılışının hep birlikte gerçekleştirdik. Çok amaçlı salonun açılışından 3 ay sonra Taziye ve Kültür Evimizi tamamladık bugün de hizmete açıyoruz. Bu binanın yapımından önce değerli MAGİD Başkanımız Aslan Yılmaz Bey ile bir gün görüşmemizde dediler ki bizler bir hayır yapmak istiyoruz. Bizde hayırseverlerimizin hayırlarını her zaman için önemsediğimizi ifade ettik. Şehzadeler Belediyesi olarak bu tür eserleri yapabilecek güçte bir belediyeyiz. Ancak hayırseverler ile yapılırsa daha güzel ve bereketli olur. Bir gece vakti bu konuda görüştük, buraları gezip inceledik ve nihayetinde böyle bir projenin yapılmasında karar kıldık. Bu eserin hayata geçemsin de katkısı olan herkesten Allah razı olsun" dedi.
"İLK DUA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE"
Açılışı yapılan Taziye evinde ilk Fatiha'nın 15 Temmuz şehitleri için okunmasını isteyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Hepimizin bildiği gibi 15 Temmuz tarihinde Türkiye' de alçakça bir darbe girişiminde bulunuldu. Ama onlar milletin iradesini hesap edemediler. Bu necip millet her partilisi ile 15 Temmuz gecesi vatanına, milletine, demokrasisine, bayrağına sahip çıktı. 241 tane yiğit vatandaşımız şehit oldu. Yüzbinlerce vatandaşımız 15 Temmuz gecesinden sonra demokrasi nöbetlerinde vatanına sahip çıktı. Bu millet mukaddesatı uğruna can verenleri, bedel ödeyenleri her zaman hayır ve dua ile anmaktadır. Ve kıyamete kadar o şehitlerimiz unutulmayacaktır "dedi.
Konuşmaların ardından Akpınar Mahallesi Taziye ve Kültür Evi hizmete açıldı.
Editör: TE Bilişim