Şubat ayı başında 27 yıllık memur Abdülkadir Çalışkan'dan sonra hastanede 20 yıldır aşçı olarak çalışan Coşkun Baklacı da geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti. Coşkun için hastane bahçesinde tören düzenlendi.
Merkezefendi Devlet Hastanesinde aşçı olarak çalışan Coşkun Baklacı, kalp yetmezliği hastalığından dolayı 54 yaşında hayata gözlerini yumdu. Baklacı, yirmi yıl hizmet verdiği kurumunda düzenlenen törende dualarla uğurlandı.
20 yıl devlet hizmeti bulunan Merkezefendi Devlet Hastanesi aşçısı Coşkun Baklacı, 12 yıldır tedavi gördüğü kalp yetmezliğine yenik düştü. Hastane personelini büyük yasa boğan ölüm sonrası, hastane bahçesinde tören düzenlendi. Hastane İmam Hatibi Kadir Yılmaz tarafından yapılan Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra merhum Baklacı için dua edildi.
Gözyaşlarının hakim olduğu uğurlama törenine hastane idarecileri başta olmak üzere, Baklacı'nın mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı. Merhum Baklacı'nın cenazesi, Ayn-ı Ali camiinde Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.
Merkezefendi Devlet Hastanesinde 27 yıl memur olarak çalışan Abdülkadir Çalışkan da geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetmiş ve 3 Şubat tarihinde hastane bahçesinde tören düzenlenmişti.
Editör: TE Bilişim