Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligin güçlü ekiplerinden Bursaspor ile deplasmanda karşılaştı. Tie-break setine uzayan karşılaşmayı 3-2 kaybeden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Bursa deplasmanından 1 puanla döndü ve gruptaki puanını 52'ye yükseltti.
Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu 22. hafta mücadelesinde, Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan mücadeleyi, Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan ve yönetim kurulu üyesi Orhan Haşim Elmalı da izledi. Karşılaşma, ev sahibi taraftarının da coşkusuyla oldukça keyifli başladı. Yeşil beyazlı temsilcimiz, ilk sette iyi mücadele etti ve gücünü rakibine de hissettirdi. Defansı ve hücumu iyi yapan Büyükşehir'in Sultanları 21-25'lik skorla setlerde 0-1 öne geçti. İkinci sette de hırslı oyununu sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, saha içi organizasyonlarının tümünde başarılı oldu. Seti 18-25 kazanan yeşil beyazlı temsilcimiz, karşılaşmada 0-2 öne geçti. Üçüncü seti, Bursaspor 25-22 önde bitirdi ve skoru 1-2 yaptı. Dördüncü seti 25-15 önde bitiren Bursaspor, karşılaşmada skoru eşitledi 2-2. Tie break setini 15-11 kazanan Bursaspor, karşılaşmayı 3-2 kazandı. Bu sonucun ardından Bursa'dan 1 puanla dönen temsilcimiz grupta puanını 52'ye yükseltti.
Salon : Cengiz Göllü Voleybol Salonu
Hakemler : Zeki Bocutçu, Serap Kuka
Bursaspor : Dilara, Bahar, İrem, Elena, Selin, Melis Ece, Müge, Emel, Meyra, Emine, Buse, Dilek, Gizem
Baş Antrenör : Emin İmren
Manisa Büyükşehir Belediyespor: Tuğçe, Jessica, Kath Bell, Gülbahar, Deniz, Pınar, Pelin, Betül, Seden, Gülem, Duygu, Yasemin
Baş Antrenör: Süleyman Bozkan
Setler: 21-25, 18-25, 25-22, 25-15, 15-11 (3-2)
Editör: TE Bilişim