Türkiye Futbol Federasyonu 3.lig temsilcisi Turgutluspor’da teknik adam bilmecesi henüz çözülemedi. Camiada farklı isimler gündeme gelirken kulislerde konuşulan yeni isimler arasına Ergün Aytekin ve Ahmet Duman’da eklendi.
Hakan Şapçı’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı henüz belli olmazken yönetimin önümüzdeki günlerde bir teknik adamla anlaşacağı öğrenildi. Kırmızı siyahlı yönetimin, deneyimli antrenör Ergün Aytekin ve Ahmet Duman ile görüştüğü öğrenildi.
Futbolculuk döneminde Süper Lig’de Adana Demirspor ve Mersin İdmanyurdu takımlarında forma giyen 53 yaşındaki Ergün Aytekin’in Adana Demirspor, Şanlıurfaspor, Pazarspor, Bugsaşspor, Erzin Belediyespor ve Tarsus İdmanyurdu takımlarını çalıştırdığı ve Kasımpaşa’da Metin Diyadin’in yardımcılığını yaptı. Diğer isim Ahmet Duman ise Dardanelspor, Kastamonuspor 1966 ve Diyarbekirspor takımlarında çalıştı.
Turgutluspor, teknik direktörü belirlemesinin ardından önce iç transferde anlaşmak istediği oyuncularla masaya oturacağı öğrenildi.
Editör: TE Bilişim