Manisaspor’u ligde tutan hocaya Başkan Abdullah Mergen para bulamadı. Göreve geldiğinde 2 puanda olan Manisaspor’u, 39 puanla ligde tutan Sait Karafırtınalar ile Manisaspor anlaşmadı.Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile yeni sezon için rakamsal konular nedeniyle anlaşma sağlayamadıklarını söyledi.
Başkan Abdullah Mergen, yeni sezon çalışmaları kapsamında Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile bugün bir görüşme gerçekleştirdiklerini açıkladı.
Başkan Abdullah Mergen, gerçekleştirdikleri görüşmede Sait hocanın talep ettiği rakamın ve kendilerinin de kulübün menfaatleri doğrultusunda teklif ettiği bir rakamın olduğunu belirterek, “Yaptığımız görüşme sonucunda Sait hocamız ile rakamsal boyutlarda anlaşma sağlayamadık. Karşılıklı olarak birbirimize teşekkür ettik. İyi ilişkiler ile başladığımız birlikteliği, iyi ilişkiler ile sona erdirdik. Sait hocamıza Manisaspor’a verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyor bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim