Türkiye 1'inci Ligi'nde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisiyle yeniden düşme potasına yaklaşan Manisaspor'da gözler perşembe günü iç sahada oynanacak Altınordu derbisine çevrilirken teknik direktör Sait Karafırtınalar, futbolcularına kart görmekten korkmamalarını söyledi.
Maçların zorluk derecesiyle birlikte oyun sertliğinin de arttığını belirten tecrübeli teknik adam, "Sertlik doğal olarak kart sayısına da yansıyor. Gaziantep deplasmanında İsmail Haktan ve Sebaihi kırmızı kart gördü, Emre ise sarı kart cezalısı durumuna düştü. 6 futbolcu da ceza sınırında. Gerekirse oyuncu kaybedeceğiz ama maçı kaybetmeyeceğiz" dedi.
Kart görmekten korkmamanın gereksiz kart görmek anlamına gelmediğini sözlerine ekleyen Sait Karafırtınalar, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Son Gaziantep maçında İsmail ve Sebaihi kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Benim söylemek istediğim bu değil. Futbolcunun öncelikli görevi oyunda kalmaktır. Her şey kurallar içinde yapılır. Altınordu müsabakası zor. Ligin en genç, heyecanı ve enerjisi en yüksek takımı ile karşılaşacağız. Bize karşı nasıl oynayacaklarını da biliyoruz ama yine de çok zor bir maç olacak. Böyle müsabakalarda alınan 1 puan bile değerlidir.
Editör: TE Bilişim