TFF 1'inci Lig'de son 2 haftayı 4 puanla geçen Manisaspor'da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, iç sahada kalan 5 maçlarını kazanmaları gerektiğini söyledi. Sezonun son 10 haftasına düşme hattının 2 puan üzerinde giren siyah beyazlılarda Karafırtınalar, "İç sahada ve deplasmanda 5'er maçımız kaldı. Ligin boyu kısaldı. Bu hafta lider Evkur Yeni Malatyaspor'la mücadele edeceğiz ama rakip ayrımı gözetmeden her sınavı kazanmak için sahaya çıkmalıyız. Özellikle evimizde kalan tüm maçları kazanmalıyız" dedi.
Evkur Yeni Malatyaspor'un da kendileri gibi kolay gol atabilen bir takım olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Biz daha önce de lider takımları yendik. Şimdi sıra Yeni Malatya'da. Taraftarımızın desteğiyle bu engeli aşıp bir an önce alt sıralarla bağımızı koparmak istiyoruz" diye konuştu.
TAKTİK ÇALIŞTI
TFF 1. Lig'in 25. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk edecek olan Manisaspor hazırlıklarına saat 10:30'da gerçekleştirilen antrenman ile devam etti.
Teknik Direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde yapılan antrenman ısınma çalışmasıyla başladı. Çabukluk, sürat ve koordinasyon çalışmalarıyla devam eden antrenman geniş alanda taktik oyunun ardından stretching ile tamamlandı.
Siya-beyazlılarda Bakaki takımla birlikte yapılan çalışmada yer alırken, tedavisi devam eden Fahri Akyol takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.
Editör: TE Bilişim