SporToto 3. Lig 2. Grup’ta sezonu 3. Sırada tamamladıktan sonra Play-off oynamaya hak kazanan ve Play-off maçlarının ardından 2. Lig’in kapısından dönen Manisa Büyükşehir Belediyespor, kongreye gidiyor. Yeşil-beyazlı ekibin 30 Mayıs Salı günü yapılması planlanan ancak çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Olağan Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde yapılacak olan genel kurul saat 18.00’de başlayacak.
GÜZGÜLÜ ADAY DEĞİL, TEK ADAY AKTAN
Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yarın yapılacak olağan kongrede Mevcut Başkan Mehmet Güzgülü’nün aday olmayacağı ve uzun yıllardır Manisa futbol camiasının yakından tanıdığı işadamı Mevlüt Aktan’ın tek liste ile seçime girip göreve gelmesi bekleniyor.
GÜÇLÜ BİR YÖNETİM İLE HEDEF KALICI BAŞARI
Yarın yapılacak olan kongrede tek aday olarak seçime girecek olan işadamı Mevlüt Aktan’ın listesinde Manisa’nın her kesimini kucaklayan isimlerin olduğu belirtildi. Güçlü bir yönetim listesi ile yola çıkacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da özellikle kurumsal yapının oluşması ve Manisa Büyükşehir Belediyespor’un kurumsallaşması açısından önemli adımların atılacağı öğrenildi.
Editör: TE Bilişim