23 Nisan tarihinde yapılacak Mesir Saçım Töreni'yle Başkanlık Sistemi için yapılacak referandum seçiminin tahmini olarak aynı ay içerisine denk gelecek olması, festivale üst düzey katılım olup olmayacağını akıllara getirdi.
"ONUR DUYARIZ"
AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ı Mesir Festivali'nde görmekten onur duyacaklarını belirtti.
İl Başkanı Mersinli açıklamasında, "Bu yıl hem referandum çalışmalarımıza, hem de Manisamızın 477 yıllık geleneği Mesir Festivali'ne hazırlanacağız. Tarihlerin çakışması gibi bir durum söz konusu olabilir. Şehrimizin uluslararası tanıtımı anlamında büyük bir öneme sahip olan Mesir Festivali'ni coşku içerisinde kutlayacağız. Referandum çalışmalarımız nedeniyle Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın yoğun programları olacaktır. Bizler hem şahsım, hem de İl Yönetimi ve AK kadrolarımız olmak üzere sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ı şehrimizde düzenlenecek Mesir Festivali'nde görmekten şeref ve onur duyarız" dedi.
REFERANDUMLA FESTİVAL BİR ARADA
AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli son olarak, "Referandum takvimimiz belirlendikten sonra hem Cumhurbaşkanımız hem de Başbakanımıza davetlerimizi sunmayı düşünüyoruz. Kendilerinin programlarına uygun olup olmadığına karar verilecektir. Bu yıl hem referandum, hem 23 Nisan, hem de Mesir Festivalimizi AK Parti olarak en iyi şekilde organize edeceğiz. Manisalı vatandaşlarımızla her an birlikte olacağız. Halkın içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim