Hafta sonu yapılan Gençler İl Birinciliği müsabakalarında Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı farkını bir kez daha ortaya koydu. Müsabakadan 6 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan yeşil-beyazlı judocular, erkeklerde takım halinde 1. olurken, kızlarda ise takım halinde 2.'lik kupasını kaldırdı.
Gençler Türkiye Judo Şampiyonası'nda Manisa'yı temsil edecek takımın belirlenmesi amacıyla Manisa Atatürk Spor Salonu'nda yapılan Gençler İl Birinciliği müsabakalarında Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Judo Takımı fırtına gibi esti. Başarılı performanslarıyla göz dolduran yeşil-beyazlı judocular Gençler İl Birinciliği müsabakalarında da farkını ortaya koydu. Müsabakalarda 6 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan yeşil-beyazlı judocular, erkeklerde takım halinde 1. olurken, kızlarda ise takım halinde 2. olmayı başardı.
DERECEYE GİREN YEŞİL-BEYAZLILAR
Havanur Kaya 52 kg 1.si
Abidin Karabulut 73 kg 1.si
Simge Eroğlu 78 kg 1.si
Müslüm Özaki 81 kg 1.si
Mert Şişmanlar 90 kg 1.si
Üveys Çelik 100 kg 1.si
Zeynep Aydın 52 kg 2.si
Batuhan Koçak 60 kg 2.si
Bahar Gülmak 63 kg 2.si
Oğulcan Havutçu 66 kg 2.si
Emre Acar 55 kg 3.sü
Niyazi Gökçen 60 kg 3.sü
Batuhan Coşkun 90 kg 3.sü
BİR ŞAMPİYONA 13 MADALYA
Başarılı sporcuları tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, "Katıldıkları şampiyonalarda elde ettikleri başarılarla bizleri gururlandıran judo takımımız Gençler İl Birinciliği müsabakalarında da performanslarıyla farkını bir kez daha ortaya koydu. Madalya avcısı sporcularımız müsabakalardan 13 madalya kazanmayı başardı. Yeşil-beyazlı sporcularımızı ve antrenörlerimiz Fatih Akçan ve İsmail Canıtez'i, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanımız Mehmet Güzgülü ve yönetim kurulumuz adına tebrik ediyorum" ifadelerinde bulundu.
Editör: TE Bilişim