Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, hastanelerde tedavi altına alınan askerleri ziyaret ederken, Manisa’da vatani görevlerini yerine getiren yaklaşık 6 bin askerin yemeği 18 Haziran Pazar günü Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce sağlandı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağlı ekipler, geçtiğimiz akşam 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı’nda vatani görevlerini yapan askerlerin akşam yemeğinin ardından rahatsızlanmasıyla birlikte teyakkuza geçti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ve Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra ile birlikte 3 hastanede tedavi altında bulunan askerleri ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün geçmiş olsun dileklerini ileten Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, askerlerin durumu hakkında da doktorlardan bilgiler aldı.
Mehmetçiğin karavanası Büyükşehir’den
Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda harekete geçen Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ve Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler, gece boyunca görev başında bulundu. Bu kapsamda Sağlık İşleri Daire Başkanlığına bağlı ambulanslar ve hemşireler askerlerin hastaneye sevki için, teyakkuz halinde hazır bekledi. 4 adet belediye otobüsü de taburcu olan askerlerin birliklerine ulaştırılması için Batı Kışlaya sevk edildi. Ayrıca Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa’da vatani görevlerini yerine getiren yaklaşık 6 bin askerin 18 Haziran Pazar günkü yemek ihtiyacını da karşıladı. Sabah kahvaltısı ve öğlen yemeği Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’in gözetiminde sorunsuz bir şekilde askerlere ulaştırıldı. Askerlerin bugünkü akşam yemeği de Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce sağlanacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce askerlere sağlanan yemek menüsü;
Sabah: Zeytin, peynir, reçel, bal, tereyağı ve meyve suyu
Öğle: Taze fasulye, makarna, ayran
Akşam: Nohut, pilav, yoğurt
Editör: TE Bilişim