Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynayacağı Gümüşhanespor maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde sürdürdü.
Özel izinli olan Jeremy Bokila idmana katılmazken yeni transferlerden Sokol Cikalleshi ilk defa yeşil-siyahlı takım ile idmana çıktı. Düz koşu, ısınma ve 5'e 2 çalışmasının ardında hücum organizasyonları üzerine tam saha taktik maçı yapan yeşil-siyahlılarda Teknik Direktör Tolunay Kafkas, sahada iki farklı sistem uyguladı. Tek ve çift santrafor şeklinde uygulanan taktik maçında futbolcuların hırslı olduğu gözlemlendi.
Akhisar Belediyespor yönetiminden İbrahim Evren Acar, Süleyman İşçi ve Zekeriya Güneş de idmanı izledi ve idman sonunda Teknik Direktör Tolunay Kafkas‘tan bilgiler aldılar.
5 Şubat Pazar günü saat 12.30'da Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda yapılacak ve Özgür Yankaya'nın yöneteceği karşılaşmanın bilet fiyatları misafir ve kale arkası 5 TL, Maraton Akigo 6 TL, Kapalı Alt Tribün 10 ve VIP tribün 15 TL'den satışa sunulduğu bildirildi.
Akhisar Belediyespor'da karşılaşma öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın karşılaşmaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:
"Fatih Öztürk, Kadir Keleş, Mustafa Yumlu, Samardzic, Tolga Ünlü, Custodio, Sissoko, Olcan Adın, Daniel Larsson, Ricardo Vaz te ve Sokol Cikalleshi."
Editör: TE Bilişim