Manisaspor'un Kongo'lu futbolcusu Costantin Bakaki'nin Belçika kulüplerinin radarında olduğu öğrenildi.
Manisaspor 'da ne yönetimin ne de teknik heyetin tam anlamıyla gözüne giremeyen Costantin Bakaki için Belçika kulüpleri sıraya girdiği öğrenildi. Bakaki bu sezon oynadığı maçları takip eden Club Brugge, Standard Liège, A. Gent gibi Belçika liginin üst düzey takımları Costantin Bakaki ile yakından ilgilendiği öğrenildi.
MANİSASPOR'DA YETERİNCE GELİŞEMİYOR
Belçika kulüplerinin scout ekiplerinin genç futbolcunun Türkiye'de gelişimini yeterince sağlayamadığı ve Belçika'ya transfer olması durumunda kalitesinin artabileceğini kulüplerine rapor ettikleri öğrenildi. Özellikle Standard Liège kulübünün Bakaki'yi çok istediği ve önümüzde ki hafta bu transfer için Manisaspor yönetiminin kapısını çalacağı iddia edildi.
BRUMA ÖRNEĞİ VAR
Galatasaray'ın 2013-2014 sezonuna 10 Milyon EURO karşılığında Sporting Lizbon takımından kadrosuna kattığı Portekizli yıldız Bruma'da Galatasaray'a geldiği ilk zaman teknik ve fiziki olarak yetersiz görüntüsü ile dikkat çekiyor. Genç oyuncu geçen sezon İspanya'nın Real Sociedad takımına kiralandıktan sonra Avrupa'da top oynayarak büyük bir gelişme kaydedip bu sezon Avrupa devlerinin transfer listesine girmeyi başarmıştı.
Manisasporlu Bakaki'de Avrupa'da oynayarak kendisini geliştirebileceği yönünde görüşlerin olduğu ve oyuncunun da Belçika ligine gitmek istediği iddia edildi.
Bakaki bu sezon Manisaspor forması ile 10 lig maçına çıkıp 1 gol kaydetti.
Editör: TE Bilişim