Manisaspor'da transfer döneminin kapanmasından sonra 25 kişilik kadroya dahil edilmeyen Timur Karagülmez, Almanya'daki evinden özel açıklamalarda bulundu. Takıma dönmek için yoğun çalıştığını ancak kadroya bile girememenin kendisi için çok üzücü olduğunu belirten Timur: "Sakatlığım tamamiyle geçti, çift kale maçlara ve idmanların hepsine çıkıyordum. Ameliyat olmayarak fedakarlık yaptım, takıma dönelim yardımcı olalım diye 3 ayda dönmeyi tercih ettim. Şimdi kendime soruyorum da, kadroya bile giremeyecektiysek neden bu kadar çile çektim?" dedi.
Manisaspor'da 25 kişilik kadroya alınmayan Timur Karagülmez, Almanya'dan özel açıklamalarda bulundu.
"BÜYÜK FEDAKARLIK YAPTIM"
Kadroya alınmamasına çok üzüldüğünü belirten Karagülmez: "Bildiğiniz üzere çapraz bağlarımı kopartmıştım. Yönetimle de konuşup daha kısa zamanda dönebilmem için ameliyat olmadım, daha farklı bir metotla 3 ayda sahalara döndüm. Geri dönmeyi hem ben hem takım istiyordu. Çok yoğun çalıştım, çift idmanlar olsun, tedavi olsun. Çok büyük çile çektik diyebilirim açıkçası. Hiç kimsenin başına umarım gelmez bu sakatlık. İlk defa bir sakatlık yaşadım. 3-4 haftalık bir şeyden bahsetmiyoruz. Bazı arkadaşlar var, mesela Uğur 6 ay sakatlığı sürdü. Ameliyat olmayıp, erken dönerek takım için büyük fedakarlık yaptık, yardımcı olabilelim diye ama 1 ay sağ sağlam idmanlarda olmama karşın listeye bile alınmadım.. Şimdi sağlam olan birisi de çaprazlarından sakatlanabilir, bunu Allah bilir ancak benim sakatlık riskim yoktu. Manisa'da bu kabullenilmiyor. Boşuna 3 ay çabaladık, çile çektik. Neden yaptık bunu?" dedi.
"ÜÇ AYIM BOŞA GİTTİ"
25 kişilik kadrodan son anda haberdar olduğunu, bunu bilse kiralık gidebileceğini belirten Timur: "En çok üzen konu bu liste durumunun bizden habersiz yapılmasıydı. Transfer dönemi bitti, sonra söylendi. Transfer dönemi kapanmadan bizi arayanlar da vardı, Timur sakatlıktan çıktı, gelsin bizde oynasın diye. Son anda transferler olduğu için ben listenin dışında kaldım hocayla başkanın deyişiyle. Beni en çok üzen o. Üç ayım gitti boşuna. Bu Türkiye'de belki de bir ilkti. Yaptığım tedaviyle çok hızlı ve hazır döndüm 3-4 ay zaten oynayamadım, şimdi bir 3-4 ay daha sadece idmanlara çıkacaksın, maçlara çıkamayacaksın. Bu durum beni çok üzüyor" dedi.
"KAFAYI KUMA SOKUP AĞLAYACAK DEĞİLİM"
Eskişehir maçında sahada olmak istediğini vurgulayan Timur Karagülmez; "Ben televizyonun karşısında kafayı yiyorum. Eskişehirspor maçı mesela; herkes o stada, o ambiyansta sahaya çıkmak ister ama olmadı. Allah büyük, vardır bunda da bir hayır diyoruz. Kafayı kuma sokup, ağlayacak durumda değiliz. Çalışmaya devam edeceğim" diyerek sözlerine son verdi
Editör: TE Bilişim