Netflix’in en sevilen dizileri arasında hiç şüphesiz Emily in Paris ilk sıralarda yer alıyor. Paris’teki maceralara kaldığı yerden devam eden dizinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Peki, Emily in Paris 4. sezon ne zaman yayınlanacak?

İş Görüşmesinde Ne Giyilir? Yaz ve Kış Aylarında İş Görüşmelerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler İş Görüşmesinde Ne Giyilir? Yaz ve Kış Aylarında İş Görüşmelerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Emily in Paris yeni sezon tarihi ve dizi hakkında tüm merak edilenleri bir araya getirdik. Neler olacak birlikte bakalım!

Emily in Paris 4. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Üçüncü sezonu 2022’nin sonunda yayınlanan Emily in Paris yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin iki kısım halinde yayınlanacağı biliniyor.

Her iki kısımda da beşer bölümün yer alacak. Emily in Paris 4. sezon ne zaman yayınlanacak merak edenler için tarihleri belirtelim…

Emily in Paris 4. sezon yayın tarihi aşağıdaki gibidir:

  • İlk kısım: 15 Ağustos 2024
  • İkinci kısım: 12 Eylül 2024

Emily In Paris 4 Sezon Ne Zaman 2

Emily in Paris Final Mi Yapacak?

Netflix Emily in Paris hayranları dizinin 4. sezonun sonunda final yapmasından endişeleniyor. Ancak dizinin senaristi Darren Star tarafından yapılan açıklamalar dizinin devamının geleceğini düşündürüyor.

Darren Star, dizinin evreninin sezonlar ilerledikçe genişlediğini ve hikayenin birkaç sezonla kalmayacağını paylaşıyor. Bu nedenle Emily in Paris’in önümüzdeki yıllarda devam edeceği tahmin ediliyor.

Emily In Paris 4 Sezon Ne Zaman 5

Emily in Paris Yeni Sezon Oyuncuları

Emily in Paris 4. sezon ne zaman sorusu oyuncu kadrosuna olan merakı da beraberinde getiriyor. 3. sezonda gördüğümüz birçok oyuncu yeni sezonda da yer alıyor.

Emily in Paris oyuncuları güncel olarak aşağıdaki gibidir:

  • Lily Collins (Emily Cooper)
  • Filipin Leroy-Beaulieu (Sylvie)
  • Ashley Park (Mindy Chen)
  • Lucas Bravo (Gabriel)
  • Samuel Arnold (Julien)
  • Bruno Gouery (Luc)
  • Camille Razat (Camille)
  • William Abadie (Antoine Lambert)
  • Lucien Laviscount (Alfie)

Emily In Paris 4 Sezon Ne Zaman 4

Emily in Paris 4. Sezonda Neler Olacak?

Dizinin yaratıcısı tarafından yapılan açıklamalara göre Emily in Paris’in 4. sezonu karmaşık ilişkileri konu edinecek. İzleyici duygusal ilişkiler ve iş hayatının çatışması temalı bir sezon bekliyor. Ayrıca Emily Cooper karakterinin Alfie, Gabriel ve Camille ile birlikte çalışmaya devam edeceği söyleniyor.

Tıpkı 3. sezonda olduğu gibi sürpriz hamileliklerin de görüleceği tahmin ediliyor. Camille ve Gabriel’in düğününün ardından karakterleri nelerin beklediği bir hayli merak ediliyor.

Emily in Paris’in 4.sezonunun bir kısmının İtalya’da çekildiği biliniyor. Tatiller ve karmaşık ilişkilerle dolu yeni bir sezon izleyicisiyle kavuşmaya hazırlanıyor!

Emily In Paris 4 Sezon Ne Zaman 2-1

Emily in Paris’in Konusu Nedir?

Emily in Paris 4. sezon ne zaman çıkacak sorusuyla birlikte dizinin konusu da araştırılıyor. Emily in Paris’i izlemeyenler dizide neler olup bittiğini merak ediyor.

Emily in Paris, bir pazarlama ajansında çalışmak için Fransa’ya yerleşen Emily adlı bir karakteri konu ediniyor. Amerikalı Emily İletişim alanında yüksek lisansa sahip genç bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Emily in Paris, Emily Cooper’in kariyerinin yanında aşk ve arkadaşlık hayatı da izleyiciyi ekranlar kilitlemeyi başarıyor.

Emily in Paris Nereden İzlenir?

Emily in Paris’in ilk üç sezonu Netflix’te yer alıyor. 15 Ağustos tarihi itibarıyla yeni sezonu da Netflix platformu üzerinden izlenebilecek.

Muhabir: Özkan Çelik