Geçen hafta çarşamba günü Manisa Gazeteciler Cemiyeti seçimini yaptık. Seçimle  37 yıllık Ertuğrul Aytaç dönemi sona erdi ve Ali Filizkan başkanlığındaki yeni yönetim göreve geldi. Benim de içinde bulunduğum yönetim inşallah Ali Başkanımız'la güzel işler yapacak. Ertuğrul Abim onursal başkan olarak destek verecek bundan sonra bize. Hayırlısı olsun diyorum.

Seçim sonrası görev dağılımı için toplandığımızda Ali Abi'nin telefonu hiç susmadı. Gerek arayarak gerekse mesajla kutlayanlar Ali Filizkan'ı biran bile boş bırakmadı. Türkiye'nin dört bir yanından cemiyet başkanları tebrik etti kendisini.

Aytaç ve Filizkan birlikte mesleğe başlamış, yaklaşık 50 yıldır birliktelikleri var. Kader arkadaşı gibi olmuşlar. Tercüman Gazetesi'nde başlayan Yeni Asır'la devam eden mesai arkadaşlıkları geçen yıllar içerisinde sağlam bir dostluğa dönüşmüş. Cemiyette de kolkola vererek bugünlere gelmişler. Ertuğrul Aytaç 'Başkanlığı bırakıyorum' dediğinde yeni başkan olarak Ali Filizkan'ı işaret etmişti. Başka bir isim olamazdı zaten Ali Abi yakışacak bir isim oldu. Başarılar diliyorum.

Yunus Öztürk Bilgilendirdi

Geçen hafta yazdığım köşe yazısını okuyan Gençlik ve Spor Il Müdürü Yunus Öztürk nazik ve ilgili bir davranış sergileyerek Muradiye Spor Kompleksi'ne ulaşım sorunuyla ilgili görüşlerini aktarırken, yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü de dile getirdi. Kısa vadede belki bir durakla geçici bir çözüm bulunabilirse de esas yapılması gereken yonca kavşak biraz zor gibi görünüyor. Hızlı tren projesi engel şu durumda. Ama Yunus Müdür yeni valiye durumu sunacağını ve gerekirse inceleme yapmak üzere tesise gideceklerini de belirtti. Milyonluk projenin işlev kazanmasını, gençlerin hizmetine sunulmasını haklı olarak isteyen Öztürk müsabakaların yapıldığını dile getirirken, o da bir çözüm istiyor. Bakalım, bekleyip göreceğiz ne gibi gelişmeler olacak.

Hayatın her anında güzelliklerle yer almanız dileğiyle haftaya buluşmak üzere.