Kula Belediyesi Kick Boks Takımı, Muay Thai Ege Bölge Şampiyonası'ndan madalyalarla döndü. Şampiyonada bir altın, bir gümüş ve iki bronz madalya kazanan sporcular, Kula'nın gururu oldular.
Muay Thai İzmir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Ege Muay Thai Kupası'nda Kulalı sporcular tarih yazdı. Buca Afet Evleri Spor Salonu'nda 175 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen şampiyonada Kula Belediyesi Kick Boks takımı sporcuları kazandıkları madalyalarla Kula'nın gururu oldular. Şampiyonada büyük bayanlar kategorisinde Alara Seda Koçak Ege Bölge birincisi, Tarık Buğra Erdem; genç erkekler kategorisinde ikinci, Feyza Yıldırım; yıldız bayanlar kategorisinde üçüncü, Hatice Yıldırım ise, minik bayanlar kategorisinde üçüncü oldu.
Şampiyonaya Kula İmzası
Kula Belediyesi Kick Boks Antrenörü Tayfun Özcan, alınan başarılardan dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirterek, "Öğrencilerimi elde ettikleri başarıdan dolayı kutluyorum. Takımımızın, zamanla daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Desteklerinden dolayı bizlerden güvenini hiç eksiltmeyen Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun'a teşekkür ediyorum" dedi.
Kula'nın Gururu Oldular
Muay Thai Ege Bölge Şampiyonası'ndan kazandıkları madalyalarla Kula'nın gururu olan sporcuları tebrik eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "İzmir'de düzenlenen şampiyonada madalyaya uzanan sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum. Öğrencilerimize verdiğimiz desteklerin meyvesini görmek bizleri çok mutlu etti. Onlar, verdikleri mücadele ve kazandıkları madalyalar ile yine göğsümüzü kabarttılar. Sporcularımızı tekrar kutluyor, böyle başarılı evlatlar yetiştirdiği için de ailelerini ayrıca tebrik ediyorum" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim