Manisa Fenerbahçe Futbol Okulu, üç aylık yaz sezonuna “merhaba” dedi. Sir Winston’da düzenlenen kahvaltı programıyla yeni sezonun startını veren Sarı-Lacivertliler, okulların kapanması ile birlikte yoğun bir çalışma temposuna girecek. Manisa Fenerbahçe Futbol Okulu Koordinatörü Selman Alkış, yaz dönemi kayıtlarının başladığını söyledi.
“GALATASARAYLISI BEŞİKTAŞLISI DA GELEBİLİR”
Kapılarının herkese açık olduğunu ve önemli olanın çocuk gelişimi olduğunun altını çizen Alkış, “Sıkı bir çalışma dönemine girdik. Bu kahvaltıda bize desteği olan KEP Akademi kurucusu Abdürrahim Demirezen’e teşekkür ediyoruz. Bu vesilesiyle hem öğrencilerimizle hem de ailelerimizle bir araya gelmiş olduk. Artık bir aileyiz. Yaz dönemi kayıtlarımız da an itibarıyla başlamış oldu. Manisa’da sadece Fenerbahçelileri değil, Beşiktaşlısı, Galatasaraylı bütün takımların gönüldaşları en iyi eğitimi futbol okulumuzdan alabilirler. Bizim için önemli olan çocukları iyi yerlere getirebilmektir” dedi.
“3-4 OYUNCUMUZU ÇOK BEĞENDİLER”
Futbol okulu olarak güzel işlere imza attıklarını ifade eden Alkış, şöyle konuştu: “Çalışmalarımız iyi gidiyor, iki ayrı sahada çalışıyoruz. 4 hoca ile çalışıyoruz. Merkez Efendi Spor Kulübü olarak kurduğumuz pilot takımlarla da bu sezon liglere katıldık. 5 kategoride lige girdik. 2’inci Amatör Lig’de de yer aldık. Bu sezon çocuklarımız iyi bir tecrübe kazandı. Asıl planlarımız önümüzdeki sene. Kamplar yapıyoruz, turnuvalara katılıyoruz. Geçen hafta Salihli’de Ege Bölge Turnuvası vardı. 2007-2008 grubunda şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası’na gideceğiz. 2005-2006 grubumuzda finalde penaltılarda kaybederek grubunu ikinci bitirdi. 3-4 oyuncumuzu Fenerbahçe’nin altyapı koordinatörleri çok beğendiler. 3-4 yıl içerisinde Fenerbahçe altyapısına oyuncu gönderecek düzeye geleceğiz. Seneye çok daha iyi adımlarla çocuklarımızı Türk futboluna kazandırmak istiyoruz. Bir yıl içerisinde yüzde 80-90 oranında gelişim sağlandı. Çocuklar altyapı eğitimlerini çok ciddi şekilde alıyorlar.”
Editör: TE Bilişim