Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ile birlikte, İller Bankası Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy’u MASKİ hizmet binasında ağırlayarak, yeni görevinde başarılar diledi.

MANİSA Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’un katılımıyla, İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğü görevinden İller Bankası Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Selahattin Özsoy'u MASKİ’de ağırladı. Bölge Müdürü Selahattin Özsoy’un yeni görevini tebrik maksadıyla düzenlenen toplantıya, MASKİ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran ve Burak Aslay, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Parmaksız, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Funda Solak, Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak, Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak ile Özsoy’un eşi Sevinç Özsoy da katıldı.
BAŞKAN ERGÜN, HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ
Manisa Büyükşehir Belediyesi ile MASKİ Genel Müdürlüğü ve İller Bankası iş birliğiyle Manisa’ya sundukları katkılardan ötürü Özsoy’a teşekkür ederek hediye takdiminde bulunan Başkan Ergün, Özsoy’un yeni görevi dolayısıyla da kendisine tebriklerini iletti. Şimdiye kadar sunulan hizmetlerde payının olmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Özsoy da, Başkan Ergün ve Genel Müdür Coşkun’a nazik jestleri nedeniyle teşekkür ederek, Manisa’nın yararına olacak her türlü yatırımda İller Bankası olarak desteklerinin süreceğini söyledi. 
Editör: TE Bilişim