Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Şoförler Odası Başkanı Yusuf Enli, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, Manisa'nın 17 ilçesindeki tüm toplu ulaşım araçlarında kullanılmaya başlattığı kişiselleştirilmiş Manisa kartların vatandaşlara daha hızlı bir ulaşım imkânı sağladığını belirtti.
Şoförler Odası Başkanı Yusuf Enli ve servis işletmecilerini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün makamında konuk etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e çiçek takdim eden Şoförler Odası Başkanı Yusuf Enli, vatandaşların daha hızlı ulaşım imkânına kavuşabilmesi amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Manisa Kart'ın şoförler ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını belirtti.
VATANDAŞA KOLAYLIK SAĞLAYACAKTIR
Enli'nin ardından söz alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise Manisa Kart'ın vatandaşlara önemli kolaylıklar sağlayacağını belirterek, " Yeni sisteme geçişte ufak tefek sıkıntılar elbet yaşanacaktır. Ancak Manisa Kart önümüzdeki zamanlarda vatandaşlarımıza önemli kolaylıklar da sağlayacaktır. Çok yönlü olarak tasarlanan elektronik kartımızı vatandaşlarımız hem toplu ulaşım araçlarını kullanabilecek, hem kapalı otoparklarımızdan yararlanabilecek. Bunun gibi birçok alanda kullanımı mevcut. Bu anlamda Manisa Kart ile vatandaşlarımız daha hızlı bir şekilde hizmetlerden faydalanabilecek" dedi. Başkan Ergün, daha sonra Enli ve servis işletmecilerinin taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Editör: TE Bilişim