TFF 1. Ligi’nde yeni sezonda sıkıntılı bir süreç yaşamak istemeyen Manisaspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Başkan Abdullah Mergen’in geçtiğimiz günlerde prensip anlaşmasına vardığı Adana Demirspor’un file bekçisi Fevzi’de pürüz çıktı. Tecrübeli file bekçisinin menajerini devreye sokması Tarzan’da kriz yarattı.
Manisaspor’da kaleci Fevzi Elmas’ta menajer krizi ortaya çıktı. Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Manisaspor’da Başkan Abdullah Mergen’in daha önce görüşüp anlaşmaya vardığı Adana Demirspor’un file bekçisi Fevzi Elmas, menajerini devreye sokunca Başkan Abdullah Mergen, bu transferde geri adım attı. Bu futbolcuyla direkt olarak anlaşmaya varmak isteyen ve araya menajerinin girmemesi isteyen Başkan Abdullah Mergen yaptığı açıklamada, “ Fevzi Elmas ile daha önce yaptığımız görüşmelerde anlaşmaya varmıştık. Ancak son anda devreye menajerini sokmak istedi. Bende buna karşı çıktım. Bu şartlar da yani menajerinin araya girmesi nedeniyle bu transferin gerçekleşme ihtimali zayıfladı” diye konuştu.
“GÖKHAN DEĞİRMENCİ LİSTEMİZDE YOK”
Kaleci transferinde Gökhan Değirmenci isminin şu anda gündemlerinde olmadığını da dile getiren Başkan Abdullah Mergen, “ Şu ana kadar dış transferde Hikmet Balioğlu, Abdülkadir Korkut ve Mustafa Sevgi ile sözleşme imzaladık. Şu ana kadar dış transferde bir çok futbolcuyla görüşme yaptık. Bundan sonra görüşmelerimiz olacak. Ancak kulübümüzün mali yapısına uygun ve takıma önemli katkı sağlayacak isimleri kadromuza dahil edeceğiz. Kimse merak etmesin TFF 1. Ligi’nde en iyi kadroyu ortaya çıkarmak için çalışıyoruz ve bunu da başaracağız. Yeni sezonda başarılı olacak kadroyu yaratacağız” diye konuştu.
GENÇ MİLLİ TAKIMLARIN TÜM KATEGORİLERİNDE FORMA GİYDİ
Fevzi Elmas 9 Haziran 1983 Biga, Çanakkale’de doğdu.Futbola Çanakkale Dardanelspor altyapısında başladı ve sonra A takımına yükseldi. 6 sezon burada oynadıktan sonra Galatasaray teknik direktörü Gheorghe Hagi (2005-06) tarafından Galatasaray’a transfer edildi. Daha sonra Orkun Uşak alınıp üçüncü kaleciliğe düşünce takımdan ayrılmaya karar verip Antalyaspor’a gitti. İki sezon Antalyaspor’da file bekçiliği yapan Fevzi Elmas 2009-10 sezonunda Orduspor’a transfer oldu. Dört sezon Orduspor’da file bekçiliği yaptıktan sonra 2013-2014 sezonunda Şanlıurfaspor’a transfer oldu. Şanlıurfaspor’da geçen başarılı iki sezonun ardından 2015-2016 yılında gelen başarısız sonuçlardan sonra devre arasında takımdan gönderildi. Şanlıurfaspor’dan ayrılan tecrübeli file bekçisi Adana Demirspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Fevzi Elmas, Genç millî takımların bütün kademelerinde görev aldı.
Editör: TE Bilişim