Bugüne kadar geliştirdiği projelerle üyelerinin yeni pazar bulma arayışlarına destek olan Manisa TSO, şimdi de perakende sektörünün lider kuruluşu MİGROS AŞ ile ortak bir çalışmaya imza atıyor. Bundan sonra Manisa TSO üyelerinin ürünleri Kipa ve Migroslarda daha kolay bir şekilde raflarda yerini alacak.
MANİSA Ticaret ve Sanayi Odası, üyeleri için geliştirdiği projelere bir yenisini daha ekledi. Manisa’da üretilen ürünlerin markalaşması ve Manisa mallarının ulusal ve yerel pazarlarda kendi markaları ile yer alması için projeler geliştiren ve bu konuda eğitimler veren Manisa TSO, şimdi de perakende sektörünün lider kuruluşu MİGROS ile ortak çalışmaya imza atıyor.
Manisa TSO üyeleri bundan sonra MİGROS yetkilileri daha kolay ve hızlı bir şekilde görüşme imkanı bulacak. Manisa TSO ve MİGROS işbirliği ile oda üyeleri MİGROS yetkilileri ile bire bir görüşerek, ürünlerinin tanıtımını yapacaklar ve MİGROS çatısı altında yer alan süpermarketlerin raflarında daha kolay yer alacaklar.
Bu fırsattan yararlanmak isteyen üyeler, odanın internet adresinde yer alan form ile birlikte istenen belgeleri kapalı zarf içerisinde 15 Mayıs 2017 tarihine kadar Manisa TSO’ya ister posta yolu ile gönderebilecek, isterlerse elden teslim edecekler. Migros yetkilileri tarafında incelemeye alınacak başvurular da şirket kriterlerine uygunluğu onaylanan ürünlerin işletme sahipleri ile Manisa TSO’da bir araya gelinecek. Böylece Manisa TSO üyeleri MİGROS AŞ bünyesine yer alan marketlerin raflarında daha hızlı ve daha kolay bir şekilde yer alacak.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerine yeni pazarlar yaratmak için çalıştıklarını belirten Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, ‘Üyelerimizi yeni pazarlara ulaşımları anlamında yurt içi ve yurt dışı çalışmalarımızı tüm hızımızla sürdürüyoruz. Yurt içinde marketler üyelerimizin mallarını tüketimde büyük önem arz etmekte. Bu tür marketlere de üyelerimizin ürünlerinin tanıtımı konusunda sıkıntı yaşadıklarını yönünde aldığımız şikayetleri değerlendirdik. Türkiye’nin en büyük perakendecilerinden biri olan MİGROS AŞ ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. Bundan sonra MİGROS bünyesinde yer alan marketlerde üyelerimizin ürünleri daha kolay raflarda yerini alacak’ diye konuştu.
Editör: TE Bilişim