MEMUR Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş, ‘Memur-Sen'e davet tercih evet' buluşması kapsamında geldiği Manisa'da Vali Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret ederek, akşam düzenlenecek olan buluşmaya davet etti.
‘Memur Sen'e davet, tercih evet' buluşması için Manisa'ya gelen Memur Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş beraberinde, Birlik Haber Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Memur Sen Manisa İl Temsilcisi Mustafa İrğat, Memur Sen Konfederasyonuna bağlı sendikaların Manisa şube başkanlarıyla birlikte Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret etti.
Memur Sen Başkan Vekili ve Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş ziyaretin anısına Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e Eğitim Bir Sen ve Memur Sen'in kurucu başkanı merhum Mehmet Akif İnan'ın şiirlerinden oluşan külliyatı hediye etti.
Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak her zaman milletin sesi olduklarını belirten Memiş Şehzadeler ilçesindeki tarihi Rum Mehmet Paşa Bedesteninde bu akşam 20.00'da gerçekleştirecek oldukları ‘Memur-Sen'e davet tercih evet' buluşmasına Vali Güvençer'i de davet ederek, Memur Sen olarak neden evet dediklerini derinlemesine anlatacaklarını dile getirdi.
Memiş ayrıca Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'in kurumları sık sık ziyaret ederek personelle yakından ilgilenmesinin de kendilerini mutlu ettiğini belirterek teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim