Manisaspor’a ara transfer döneminde Denizlispor’dan gelen ortaya koyduğu başarılı performansla takımının ligde kalmasında büyük pay sahibi olan İsmail Haktan Odabaşı, bugün-yarın başkan Abdullah Mergen ile bir araya gelecek. Birçok takımın transfer listesinde yer alan İsmail Haktan Odabaşı, ücret konusunda Başkan Abdulllah Mergen’den iyileştirme isteyecek.
Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde geldiği Manisaspor’da ortaya koyduğu başarılı performansın yanı sıra attığı goller ve yaptığı asistlerle takımının ligde kalmasında büyük pay sahibi olan İsmail Haktan Odabaşı, birkaç gün içerisinde başkan Abdullah Mergen ile bir araya gelecek. Şu anda bir çok takımın ciddi tekliflerde bulunduğu İsmail Haktan Odabaşı’nın Manisaspor’la sözleşmesi devam ederken başarılı futbolcu da yeni sezonda takımda kalma yolunda ise şu anda oldukça istekli.
ÜCRETİNDE İYİLEŞTİRME İSTEYECEK
Manisaspor’la sözleşmesi devam eden İsmail Haktan Odabaşı’nın bugün-yarın başkan Abdullah Mergen ile yapacağı görüşmede para konusunda başkan Abdullah Mergen’den iyileştirme isteyeceği öğrenildi. Şu anda bir çok takımın transfer listesinde bulunan İsmail Haktan Odabaşına, Spor Toto Süper Lig de ve özellikle yeni sezonda TFF 1. Ligi’nde şampiyonluğa oynayacak takımların teklif yaptığı öğrenildi. Gönlü yeni sezonda da Manisaspor’da kalmaktan yana olan İsmail Haktan Odabaşı yaptığı açıklamada, “ Başkanımız Abdullah Mergen ile bir araya geleceğiz ve bazı konuları masaya yatıracağız. Gönlüm Manisaspor’dan kalmaktan yana. Bir çok takımdan ciddi teklifler var. Yeni sezonda da takımda kalıp Manisaspor’u bir üst lige çıkarmanın hedefi var içimde. Takımda kalmayı çok istiyorum. Ancak futbolda da büyük konuşmaya gelmez. Başkanımız Abdullah Mergen ile bugün-yarın yapacağımız görüşmede çok önemli” diye konuştu
Editör: TE Bilişim