ŞEHZADELER Belediyesi ve İŞKUR İl Müdürlüğü bu yıl 10.su düzenlenecek olan Manisa İstihdam Buluşma Günleri Fuarı için işbirliği protokolü imzaladı. 10. Manisa İstihdam Buluşma Günleri Fuarı'nın istihdama büyük katkılar sağlayacağını ifade eden Başkan Çelik, proje nedeni ile İŞKUR İl Müdürünü tebrik etti.
Birçok kurum ve kuruluş' un desteği ile yapılacak olan 10. Manisa İstihdam Buluşma Günleri fuarına Şehzadeler Belediyesi' de destek veriyor. Proje kapsamında Şehzadeler Belediyesi ve İŞKUR İl Müdürlüğü işbirliği protokolü imzaladı. İŞKUR ile ortak imzalanan protokol ile 10. Manisa İstihdam Buluşma Günleri Fuarı'na destek olacaklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "İŞKUR Müdürümüz ile birlikte 10. Manisa İstihdam Buluşma Günleri ile ilgili işbirliği protokolünü imzalıyoruz. Birçok kurum ve kuruluş ile birlikte bizde Şehzadeler Belediyesi olarak bu önemli etkinliğe katkıda bulunuyoruz. Protokol gereği Şehzadeler Belediyesi olarak bize ait olan yükümlülükleri yerine getireceğiz. İŞ Kur İl Müdürümüze böylesine anlamlı bir organizasyon yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıllarda da yapılan İstihdamda Buluşma günleri, bu fuara gelen vatandaşlarımız için çok faydalı oluyor. Şehzadeler Belediyesi olarak biz de böylesine anlamlı bir şekilde sosyal sorumluk içeren bir projeye destek vermekten mutluluk duyuyoruz" dedi.
"İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURUYORUZ"
10. Manisa İstihdam Buluşma Günleri fuarı ile iş arayan ve işverenleri bu fuar sayesinde buluşturduklarını kaydeden İŞKUR İl Müdürü Sinan Aktaş "Her yıl düzenlenen bu fuarda bizleri kırmayarak bu protokolde bizlere destek olan değerli Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. 10. Manisa İstihdam Buluşma Günleri fuarında ki amacımız nitelikli işgücü ile iş arayanlar ile işverenleri bu fuarda buluşturmak. İstihdama katkı sağlana bilmesi adına bu tür etkinlikleri düzenlemekteyiz. Bu yıl olacak olan bu fuar çok daha hassas bir fuar olacak. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımızın Milli Seferberlik çağrısı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu'nun çalışma hayatından milli seferberlik başlattığı bu proje ülke genelinde çok ciddi bir önem arz etmektedir. Bu kapsamda Eylül ayı içerisinde yaptığımız bu fuarımız 20-21 Mart tarihleri arasına alınmıştır. Bu konuda bize destek vermek adına göstermiş olduğu hassasiyet nedeni ile Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. Haber Merkezi
Editör: TE Bilişim