Dersimspor'u yenip rakiplerinin puan kaybetmesi ile haftayı kazançlı kapatan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Bodrumspor maçı hazırlıkları başladı. Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde yapılan antrenmanda Manisa Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular rejenerasyon antrenmanı yaptılar.
BÜYÜKŞEHİR EKSİK ÇALIŞTI
Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Bodrumspor maçı hazırlıklarına eksik başladı. Yeşil beyazlılarda Dersimspor maçında sakatlanan Olcay Turhan ve kaptan İlker Avcıbay çalışmaya katılmazken, sakatlığı bulunan Semih Durmuş ise takımdan ayrı çalıştı. Düzcespor maçında sakatlanan Alper Sürücü'nün ise sezonun ilk yarısını kapattığı öğrenildi.
LEVENT ERİŞ; "HER GÜN YÜKSELEN BİR OYUN GRAFİĞİMİZ VAR"
Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Levent Eriş; "Dersimspor karşısında son 7-8 haftada klasik gol kaçırma yarışlarımızdan birini yaşadık. Ama şunu bir kez daha altını çizerek söyleyebiliriz ki; biz çok gol kaçıran bir takımdık fakat bu kadar iyi oynayan bir takım değildik. Bu kadar iyi bir takım haline gelip, takım halinde gol pozisyonlarına girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her gün yükselen oyun grafiği bizim ne kadar doğru bir kurgu içerisinde olduğumuzu gösteriyor" dedi
"RAKİPLERİN PUAN KAYBETMESİ BU HAFTAYI DEĞERLİ KILDI"
Sözlerine devam eden tecrübeli teknik adam Eriş; "Ligimizin ne kadar kötü bir lig olduğunu her fırsatta dile getiriyorum. Ama karışışımızda Kırıkhan gibi, Dersim gibi, Düzce gibi oynamaya çalışan takımlar olduğunda bizim de oyun şeklimiz çok farklılaşıyor. Biz istediğimiz tempoyu yakaladığımız için şu anda rakipler bize ayak uyduramıyor. Çok gol pozisyonlarına girmek anlamlı ve güzel, inşallah bunları daha fazla değerlendireceğiz. Dersimspor maçı da kazanç ve oyun adına bizi memnun etti. Rakiplerin de puan kaybetmesi bizim için bu haftayı daha güzel kıldı" dedi.
"KALİTELİ BİR TAKIMA KARŞI OYNAYACAĞIZ"
Hafta sonu oynayacakları Bodrumspor maçını da değerlendiren Levent Eriş; "Şimdi önümüzde Bodrumspor maçı var. Bodrumspor kayıtsız, şartsız bu lige lider olarak devam eden bir takım ve kayıtsız, şartsız buraya boşuna gelmediğini gösteriyor. İki sezondur da son derece başarılı bir performansları var. Çok iyi gittiklerini düşünüyorum. Ümit ediyorum ki çok güzel bir müsabaka olacak. Bodrumspor takımının iyi olduğunu konumuna bakarak söylememiz net. O yüzden ben bu müsabakada çok güzel bir oyun, çok bir netice, çok güzel bir atmosfer olacağından eminim. İnşallah, her iki takım oyuncuları da güzel bir müsabaka ortaya koymaya çalışırlar. İnşallah, biz de oradan iyi bir sonuçla döneriz" dedi.

"SAKAT OYUNCULARIMIZ VAR"
Son olarak sakat oyuncuların son durumu ile ilgili bilgi veren Eriş; " Sakat oyuncumuz çok. Semih sakat, Barbaros cezalı, tarak kemiği kırılan Alper Sürücü ilk devreyi kapattı, kaptanımız İlker Avcıbay sakat, Olcay Turhan sakat. Yani çok sakat oyuncumuz var. Tam şablonu oturttuk derken, sakat oyuncularımızın çokluğu açıkçası bizim canımızı sımıyor değil. Böyle bir müsabakada 5 oyuncumuzun eksik olması, bizim için çok ciddi bir dezavantaj olarak gözüküyor. Bodrumspor, bu nedenle çok avantajlı. İnşallah, Bodrumspor' un o avantajını , biz kendi lehimize çevirebilir miyiz diye uğraşacağız" diyerek sözlerine son verdi.
Editör: TE Bilişim