Manisa Tabip Odası tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle, karma sergi açıldı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Süleyman Demirel Kültür Merkezi'ndeki sergiye; Tabip Odası Başkanı Hasan Semih Bilgin, Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan, MCBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Sami İlker, doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı. Aralarında hemşire, doktor ve teknisyenin bulunduğu 13 sağlıkçının 300 eseri beğeni topladı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuşan Manisa Tabip Odası Başkanı Hasan Semih Bilgin, "Doktorluk mesleği gibi stresli bir meslekte sanat gerçekten bizler için moral kaynağı oluyor. Hem stresimizi atıyoruz hem de çok güzel eserler ortaya çıkarıyoruz. Doktorlar mesleğinde yetenekli olduğu kadar sanatta da yetenekliler" dedi.

FENOMEN HAREKET SERGİDE

Sergide Psikiyatri Uzmanı Doktor Arzu Dalmış, sosyal medyada paylaştığı tuzlama hareketi ile fenomen olan ünlü et restoranı işletmecisi Nusret Gökçe'nin hareketini taşa işledi. Doktor Dalmış, taş üstüne 60 işleme yaptığını bunların arasında da çok konuşulan tuzlama hareketini yaparken eğlendiğini ifade etti.

Editör: TE Bilişim