Hummel 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarında Manisaspor'unforma ve antrenman malzemeleri resmi sponsorluğunu yapacak.
Hummel ile yapılan sponsorluk anlaşmasının ardından TFF 1. Lig 2017-2018 sezonunda Manisaspor’un giyeceği formalar da belli oldu. Siyah-Beyazlılar yeni sezonda mücadelesini 5 farklı modelde forma giyerek verecek. Formalar; siyah, beyaz, siyah-beyaz çubuklu formalar olacak. Ayrıca kalecilerimiz ise oranj, sarı ve turkuaz renklerinde formalar giyecek.


HUMMEL HAKKINDA
Hummel dünyada 93’üncü yılını kutlarken, 2010 yılında Türkiye pazarına giriş yaptı. Akbulut Tekstil’in profesyonel bakışı ve girişimleriyle 5 yıl gibi kısa bir sürede dünyanın en güçlü Hummel ülkesi haline gelen marka kendini şu cümlelerle tanımlıyor:
“1923 yılında kurulmuş bir spor markası olarak insanlar üzerinde inanılmaz etkileri olan spor ürünlerine ve deneyimlere sahibiz. Geçmişimizi oluşturmuş ve oluşturan tüm takımlar, etkinlikler ve insanlar devamlı ilham kaynaklarımızdır. İşte bu bizim mirasımız. Her bir parça kumaşımızda, ruhumuzdan bir parça görebilirsiniz. ‘Change the World Through Sport’, yani ‘Dünyayı Sporla Değiştirme’ misyonumuz, şirketimizin omurgasını oluşturmaktadır.”

 

Editör: TE Bilişim