TFF 1'inci Lig'de kümede kalma yolunda en önemli rakiplerinden Mersin İdmanyurdu'nu evinde Dimov ve İsmail Haktan'ın golleriyle 2-0 mağlup ederek rahatlayan Manisaspor'da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, Mersin İdmanyurdu'na karşı maçın başından sonuna kadar üstün bir futbol sergilediklerini ifade ederek, "Çok akıllı oynadık. Moral ve motivasyonumuz üst seviyeye çıktı. Mersin İdmanyurdu'nu yenerek özgüvenimizi de kazandık. Peş peşe galibiyetler alarak küme düşme riskimizi tamamen ortadan kaldırmak istiyoruz" diye konuştu.
9 Nisan Çarşamba günü yine düşme potasındaki Samsunspor'la deplasmanda karşılaşacaklarını belirten Sait Karafırtınalar, "Referandum dolayısı ile bu hafta maç yok. Önümüzde uzun bir zaman var. Samsunspor müsabakasına en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi.
Karafırtınalar, ilerleyen haftalarda hep altlarda yer alan takımlarla oynayacaklarını belirterek, "Rakilerimiz kendi ayarımızda olacak. Bu maçların tümünü kazanabiliriz" dedi.
Öte yandan Manisaspor, ilk yarıda 0-0 berabere kaldığı Mersin İdmanyurdu'na olası bir puan eşitliği durumunda ikili averjda da üstünlük sağladı.
Editör: TE Bilişim