DARBELER, 28 Şubat ve 15 Temmuz hain darbe girişiminin konu alındığı "28 Şubat'tan 15 Temmuz'a Darbeler ve FETÖ İhaneti" adını taşıyan panel 26 Şubat Pazar günü Manisa Kültür Merkezi Lale Salonu'nda gerçekleşecek. Birçok önemli aydın, yazar, dalında uzman kişilerin konuşmacı olarak katılacağı panelin girişim ve öncülüğünü AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ üstlenirken onur konuğu ise Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş.
NUMAN KURTULMUŞ MANİSA'YA GELİYOR
Gün boyu sürecek olan panel 09.00'da AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın yapacağı açılış konuşmasıyla başlayacak. Özdağ'ın konuşmasının ardından Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş gündeme ve panele ilişkin önemli açıklamalarda bulunacaklar.
PANELİN PROGRAM AKIŞI BELLİ OLDU
Konuşmaların ardından Gazeteci Serdar Arseven moderatörlüğünde yapılacak panelin 1. oturumunda eski bakanlardan Hasan Celal Güzel, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eski Rektörü Seyit Mehmet Şen ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş söz alacak. Sabah gerçekleşecek olan birinci oturumun ardından başlayacak olan ikinci oturumun moderatörlüğünü ise gazeteci Erkan Tan üstlenecek. İkinci oturumun konuşmacıları ise Türkiye Yazarlar Birliği Vakfı Başkanı D. Mehmet Doğan, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Sözcüsü ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Grubu Üyesi AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, gazeteci Ekrem Kızıltaş ve Kerime Yıldız olacak.
"28 Şubat'tan 15 Temmuz'a Darbeler ve FETÖ İhaneti" konulu panel Sanatçı Ahmet Yenilmez'in de sahne almasıyla son bulacak.
Editör: TE Bilişim