Forum Magnesia AVM arkasında kurulan iftar sofrasında binlerce vatandaş ağırlanırken; Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve protokol üyeleri de Yunusemreli vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Gecede Türk Sanat ve Tasavvuf Müziği Sanatçısı Orhan Çakmak, seslendirdiği parçalarla büyük beğeni topladı.
“Yunusemre’de Ramazan Bir Başka Güzel” sloganı ile Ramazan ayına renk katan Yunusemre Belediyesi, düzenlediği pek çok etkinlik ile takdir topluyor. Her gün Forum Magnesia AVM arkasındaki açık alanda kurulan iftar sofrasında dün akşam Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Eşi Fatma Dilek Güvençer, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ve Eşi Elvan Erdoğdu vatandaşlarla birlikte iftar açtı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ile eşi Melek Çerçi’nin ev sahipliğini yaptığı etkinlikte vatandaşlarla birlikte iftarını yapan protokol üyelerine vatandaşın ilgisi yoğun oldu. İftar yemeğinin ardından Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, protokol üyeleri ile birlikte stantları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Belediye Başkanı Çerçi, protokol üyelerine günün anısına belediyenin Meslek Edindirme Kurslarına katılan kursiyerlerin yaptığı el işi ürünlerden hediye etti.
Gecede Manisalı hayranlarıyla buluşan Türk Sanat ve Tasavvuf Müziği Sanatçısı Orhan Çakmak, seslendirdiği eserlerle büyük alkış aldı. İlginin oldukça yoğun olduğu konser sonunda sahneye çıkan Belediye Başkanı Çerçi, Çakmak’a günün anısına çiçek ve hediye takdim etti. Yunusemrelilere seslenen Başkan Mehmet Çerçi, “Ramazan paylaşmaktır, ramazan kardeşliktir. Biz de Yunusemre Belediyesi olarak Ramazan ayını en güzel şekilde geçirmenizi sağlamak için çalışıyoruz. Çocuklarımızın Ramazan ayını sevmeleri ve gelecekte de her zaman hatırlamaları için çalışıyoruz. Bizi bu gün yalnız bırakmayan değerli sanatçımız Orhan Çakmak’a teşekkür ediyorum. Değerli eserleri ile güzel vakit geçirmemize katkı sundu. Ben kendilerini burada ağırlamaktan gurur duydum” dedi.
Editör: TE Bilişim