Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 20 Mart Pazartesi günü yarı final mücadelesinin ilk maçında Karşıyaka ile karşılaşacak. Büyükşehirin sultanları maçın hazırlıklarını Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla ile sürdürdü.
Bayanlar Voleybol 1.Ligi A Grubunu 61 puanla ikinci sırada tamamlayan ve yarı final mücadelelerinde oynamaya hak kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, yarı finalin ilk maçında Karşıyaka ile karşılaşacak. Büyükşehirin Sultanları maçın hazırlıklarını Baş Antrenör Süleyman Bozkan yönetiminde, karşılaşmanın oynanacağı Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla ile sürdürdü. Takımın moralinin yüksek olduğunu belirten Baş Antrenör Süleyman Bozkan, "Yarı finaldeki maçlarımıza en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Oyuncularımıza aktardığımız oyun felsefesini müsabakalara yansıtabilirsek, büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Sezon boyunca başarılı bir performans sergiledik. Bu başarıyı yarı finalde alacağımız galibiyetler ile devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.
OYUNCULAR ÇANAKKALE ZAFERİ İÇİN TÜRK BAYRAĞI AÇTI
Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Baş Antrenörü Süleyman Bozkan ve oyuncular 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla antrenman sonrası Türk Bayrağı açtı.
Editör: TE Bilişim