Manisa Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen kulüpler düzeyindeki en üst seviye plaj voleybolu organizasyonu olan TVF Plaj Voleybolu Ligi’nde elde ettiği başarılı sonuçlarla, şehrimizi Sinop’ta düzenlenecek olan Kulüpler Ligi Finalinde temsil etmeye hak kazandı. Temsilcimiz, 30 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan finallerde, Türkiye’nin 9 büyük ilinden gelen rakipleriyle mücadele edecek.
Manisa Büyükşehir Belediyespor, tarihinde ilk kez mücadele ettiği plaj voleybolunda da adından övgüyle söz ettiriyor. 2017 yılında formatı yenilenen TVF Plaj Voleybolu Ligi’nin Ege Bölgesi etabını kayıpsız atlatan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 30 Haziran-2 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Sinop Kulüpler Ligi Finali’nde de mücadele etmeye hak kazandı. Plaj Voleybol Kulüpler Ligi oyuncularımız Seden Bostancı ve Semra Özer; Antalya, Ankara, Bursa, İstanbul, Elazığ, Mardin, Mersin ve Samsun bölgesel ligi müsabakalarından gelecek rakipleriyle kıyasıya yarışacak ve kupayı Manisa’ya kazandırmak için mücadele edecekler.
FİNAL ÖNCESİ ÇEŞME’DEKİ TURNUVADA BOY GÖSTERECEKLER
Sinop Kulüpler Ligi Finali öncesinde 14-15-16 Haziran tarihleri arasında İzmir Çeşme’de düzenlenecek olan Sole&Mare Beach Clup etabında da mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Plaj Voleybol takımı, oynayacağı müsabakalarla kulüpler finaline hazırlanacak.
Editör: TE Bilişim