Ne yaptın ne ettimse de benim yaş günü kutlamamı engelleyemedim. Esra Kale’ye gereği yok dedim. Oğlum Gökhan ve torunum Ertuğul ile Palet’te getirilen pastayı kesince “Ertan Korkmaz “Başkan gazetede de pasta keseceğiz” deyince Esra Kale’nin pasta ile iyi ki doğdun Başkan diye alkışlar arasında gelince bu yılki yaş günümü de Evren Kasırga’nın objektifi ile ölümsüzleştirdik. Hem oğlum Gökhan’a hem de Olay Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz ve Yazı İşleri Müdürü Esra Kale’ye teşekkürler.

PALET’TE BAŞLAYAN KUTLAMA

Salı günü yağmurlu bir gündü. Söğütaltı Kahvesinde oğlum Gökhan’ı bekliyorum. Avukat Zülfikar Gürcan yanıma geldi. “Bugün benim yaş günüm” dedi. Bende Zülfikar Gürcan’a ‘Benim de yaş günüm’ dedim. Nasıl olur deyince kimliğimi çıkardım. Zülfikar Gürcan’ın da yaş günü tesadüfe bak dedi. Bu sırada Çapala Mehmet’te aramıza katıldı. Bende bu akşam Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in Giritligil Otelinde meclis üyelerine vereceği yemeğe katılacağım” dedi ve oğlum Gökhan geldi. Beni torunum Ertuğrul ile aldı Organize Sanayi Bölgesindeki Palet Restorana götürdü. Bu sırada Çapala Mehmet aradı. “Başkan pasta aldım Zülfikar Gürcan ile birlikte yaş gününüzü kutlamak için” dedi. Çapalaya gelmemin mümkün olmadığını belirttim. Zülfikar ile kutlayın mesajını ilettim. Sakallı Nusret bizi karşıladı. Oğlum Gökhan ve torun Ertuğrul ile oturduk Nusret ve Yusuf masayı donattı. Oğlumun getirdiği pastayı kestik. Yaş günümü kutlamaya başladık. Bu sırada Palet restorana Fevzi Açıkel ile 20 yıllık başkan Halim Şener’i açık ara farkla deviren Destan Bulgay geldi. Tebruk ettim. Kendisine gerçekten bir secim destanı yazdın dedim. Daha sonra Şoförler ve Otomobilciler Odası kongresinde iki rakibinin toplamından daha fazla oy alarak koltuğunu koruyan Salih Karaağaç’ta geldi. Onu da tebrik ettim. Bu sırada Palet’e kuyumcu Muharrem’le de ayaküstü muhabbet ettik. Sonra oğlumla Aynı Ali’ye gittik ve ben bir süre sonra eve geldim.

OLAY’DA KUTLAMA

Gazeteye gittiğimde Dubai’den gelen Evren Kasırga ile konuşurken Esra Kale ve Ertan Korkmaz da geldi. Sonra tabi sosyal etkinlikler deyince akla gelen Esra Kale elinde pasta ile iyi ki doğdun Başkan diye geldi. Olan olmuştu. Yaş günü kutlaması burada da devam etti. Bütün mesai arkadaşlarıma teşekkürler. Bugünkü yazımda benim kutlamam oldu. Bugün kısmet olursa Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin Manisa ziyaretini takip edeceğim.