Nisan ayında 3 farklı kalemde tarımsal destek ödemesi gerçekleştiren Bakanlığın Mayıs ayında yapacağı ödemelerle ilgili detaylar merak ediliyor. Ödemelerin ne zaman gerçekleştirileceği konusundaki açıklamalar, dikkatle takip ediliyor. Peki, ödemeler ne zaman yapılacak? İşte detaylar…

Mayıs tarımsal destek ödemeleri

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan ödemeler, çeşitli alt başlıklar altında gerçekleştiriliyor ve çiftçilerin hesaplarına aktarılıyor. Ancak, ödemelerin kesin tarihleri henüz resmi olarak açıklanmadı. Önceki aylarda olduğu gibi, ödemelerin cuma günleri hesaplara yatırılması bekleniyor. Bu kapsamda Mayıs ayının ikinci cumasında ödemelerin hesaplara aktarılması bekleniyor.

Bakanlık, ödemeler hakkında bilgilendirme yapmak için resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyuru yapıyor.

Mazot ve gübre desteği ne zaman verilecek?

Çiftçiler için büyük önem taşıyan mazot ve gübre desteği, tarımsal destek ödemeleri içinde öne çıkıyor. Mayıs ayındaki ödemelerin detayları, özellikle mazot ve gübre desteğinin içeriği merak ediliyor. Ancak, hangi kalemlerde ödeme yapılacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı.

Evde ek iş, belediye yardımı gibi ilanlara dikkat! Binlerce kişi mağdur edilmiş! Evde ek iş, belediye yardımı gibi ilanlara dikkat! Binlerce kişi mağdur edilmiş!

Kaynak: Manisa Kulis Haber