Vatandaşların musluklarına ulaşan suyun kalitesini garanti altına almak ve bu kaliteyi en üst seviyelere ulaştırmak adına şehrin birçok noktasında içme suyu arıtma tesisleri, yeni hatlar ve içme suyu depoları inşa eden Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Çavuşoğlu mahallesinde bulunan içme suyu arıtma tesisinde revizyon çalışmalarını tamamladı.

İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yaklaşık 2 Milyon TL yatırım bedeli ile yapılan ve modern donanımlara sahip olan arıtma tesisi, saatte 15 metreküp suyu arıtacak.

“Tesis teknolojik donanıma sahip olacak”

Mahalle muhtarı Ömer Gengeç, “Mahallemizdeki içme suyu arıtma tesisi MASKİ tarafından yenilendi. Teknolojik donanımla tesis inşallah daha sağlıklı, daha verimli ve kesintisiz içme suyu ulaştıracak. Vatandaşlarımız da bu çalışmayı takdirle karşıladılar. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

Manisa’da ilginç olay… Arabadaki yılanı elleriyle korkusuzca çıkardı Manisa’da ilginç olay… Arabadaki yılanı elleriyle korkusuzca çıkardı

Muhabir: Özkan Çelik