Manisalı siyasetçi Bülent Arınç, yıllar önce siyaseti bırakmış olmasına rağmen, bir sözüyle, bir paylaşımıyla gündem olmaya devam ediyor.

MAYEB A.Ş. yönetim kurulu belli oldu MAYEB A.Ş. yönetim kurulu belli oldu

Siyaseti bırakmasının ardından sosyal medyayı daha aktif bir şekilde kullanmaya başlayan Arınç, AK Parti’deki eski yol arkadaşlarından, Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in bir röportajda sarf ettiği cümleleri içeren bir gönderiyi kendi sayfasında paylaştı.

Gönderide, yerel seçimde ikinci parti konumuna düşen AK Parti’yi eleştiren eski bakan Hüseyin Çelik’in, “Birkaç bakanı, danışmanı görevden almak yetmez. Sayın Cumhurbaşkanı'nın kendi kendisiyle de bir hesaplaşması gerekiyor. Başarıyı sahiplenip başarısızlığı başkasına mal etmek doğru tutum olmaz.” ifadeleri yer aldı.

AK Parti’nin kuruluşunda yer alan, yıllarca partide görevler alan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakan olduğu dönemde yardımcılığını üstlenen Arınç, zaman zaman AK Parti’nin politikalarını eleştirmekten geri durmuyor.

Geçmiş dönemlerde başta ekonomik gidişat hakkında olmak üzere birçok konuda partiye yönelik eleştiriler yönelten Arınç, bu kez de eski bakan Çelik’in gönderisi üzerinden AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eleştiri yaptı.

Arınççç

Kaynak: Manisa Kulis Haber