MİT'ten çocuklara sosyal medya uyarısı! MİT'ten çocuklara sosyal medya uyarısı!

Basın İlan Kurumu(BİK) Manisa Şube Müdürü İdris Cirit ve BİK’te görev yapan Mustafa Yolcu, Manisa Olay Gazetesi ve www.manisakulishaber.com haber sitesini ziyaret etti. Ziyarette Manisa Olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz ve Yazı İşleri Müdürü Esra Kale ile gazete çalışanları hazır bulundu.

Yerel basın ve internet gazeteciliği üzerine bilgi alışverişinin bulunduğu ziyarette BİK Müdürü İdris Cirit ve BİK çalışanı Mustafa Yolcu gazete çalışanlarına kolaylıklar diledi.

Yerel basını desteklemeyi her zaman önemsediklerini belirten Cirit, “Kurumumuz kurulduğu günden bu yana yerel basını desteklemeyi her zaman önemsedi ve önemsemeye devam etmektedir. Yerel basını güçlendirmek için yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz ise, "Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte sektöre yön vermeye devam ediyoruz. Kurum olarak taleplerimizi ve sektördeki zorlukları dile getirdik. Nazik ziyareti için Şube Müdürü İdris Cirit’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Muhabir: Özkan ÇELİK