Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, önce Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nu, daha sonra da Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu makamında konuk etti. Ziyaretlerde depremde Manisa olarak yapılan çalışmalar da konuşuldu.

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyarette bulundu. Başkan Ahmet Öküzcüoğlu, Başkan Ergün’e S.S. Alaşehir Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ürünlerinin yer aldığı hediye sepetini takdim etti. Ziyarette Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de yer aldı. Başkan Cengiz Ergün de ziyareti nedeniyle Ahmet Öküzcüoğlu’na teşekkür etti. Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketlerinin ardından, tüm Manisa’nın deprem bölgesi ve depremzedeler için seferber olduğunu belirten Başkan Ergün ve Başkan Öküzcüoğlu, afet bölgesinde gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirdi.

BESİM DUTLULU’DAN BAŞKAN ERGÜN’E ZİYARET

 Başkan Ergün, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu ağırladı. Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tınazlı’nın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Besim Dutlulu, Akhisar Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Zeytin Ağacının Gölgesinde’, ‘Atatürk ve Akhisar’ ile ‘Milli Mücadelede Akhisar’ isimli kitapları hediye etti. Başkan Cengiz Ergün de ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrası Akhisar ve Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak afet bölgesinde arama kurtarma ve yardım çalışmalarına destek verdiklerini belirten Başkan Cengiz Ergün ve Besim Dutlulu, depremde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dileklerinde bulundu.

Öte yandan ziyaret sonrası konuşan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’ü ziyaret ederek Akhisar’da 2000 yılından önce yapılan betonarme binaların kentsel dönüşümüyle ilgili proje desteği istedik ve fikir alışverişinde bulunduk. İlgi,alaka ve misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

Editör: Onur Yılmaz