Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Romanların isteği üzerine Balkan Müzik ekibinin çaldığı roman havaları eşliğinde, romanlarla birlikte karşılıklı göbek atarak Hıdırellezi kutladı.

Daha önceki seçimlerde Cengiz Ergün’ü üç dönem ve Mehmet Çerçi’yi de iki dönem belediye başkanlığı koltuğuna oturtmadan önce omuzlara alan Aynıali mahallesindeki Roman sakinleri bu kez de CHPli belediye Başkanı Semih Balaban’ı attıkları oylarla başkanlık koltuğuna oturtmayı başardılar.

Manisa’da Kıbrıs gazisi hayatını kaybetti… Askeri törenle son veda Manisa’da Kıbrıs gazisi hayatını kaybetti… Askeri törenle son veda

Ayn-ı Ali Mahallesi Muhtarı Enis Sağman ve Manisa Romanlar Derneği Başkanı Rıfat Yukal’ın organize ettiği Hıdırellez kahvaltısında Romanların isteklerini dinleyen Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, romanların karşılıklı oynama teklifini kırmadı.

Ramazan ayında iftar yemeğine katılım gösteren Belediye Başkanı Semih Balaban’a teşekkürlerini ileten Ayn-ı Ali Mahallesi Muhtarı Enis Sağman ve Manisa Romanlar Derneği Başkanı Rıfat Yukal;

“Başkanımız sadece belediye başkanı değil bizim ağabeyimiz, kardeşimiz ve içimizden birisi olarak görüyoruz. Seçildiği günden bugüne kadar yaptığımız tüm etkinliklerde yanımızda olması bizleri sevindiriyor ve güç veriyor.” Diye belirttiler.

Mahalleli kadınlarda çocukların yeni oyuncaklarda oynamaları için parktaki eski oyuncakların yenilenmesi talebinde bulundu. Bazı kadınlarda çocukları için iş isteklerini Başkan Balaban’a iletti.

Muhabir: Ahmet ÜNSAL