Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, oldukça yoğun. Bir yandan büyüyen ve gelişen Manisa için çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da gerek projelerin takibi gerek de bazı temaslar için tabiri caizse bir ayağı Ankara’da.

Geçtiğimiz Cuma günü, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin başkanlığında Ankara MHP Genel Merkezi’nde ‘Belediye Başkanları Geleneksel İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi. Manisa, MHP’nin tek Büyükşehir Belediyesi olarak; Cengiz Ergün de MHP’li tek Büyükşehir Belediye Başkanı olarak önemli bir temsil sunuyor partide. Bir yandan yaklaşık 1,5 milyon nüfusa sahip Manisa’nın şehreminliğini yapan büyük Başkan, diğer yandan Cumhur İttifakı’nın önemli ortağı MHP’nin tek Büyükşehir Belediye Başkanı sıfatıyla bir koltukta iki karpuzu başarıyla taşıyan bir yönetici.

Ortaya koyduğu projelerle başarılarıyla halkın içinde olmasıyla değerli dostum Cengiz Ergün, yukarıda bahsettiğim yükleri başarıyla sırtlayan, doğru ekip ve iş takibiyle yöneticiliğini ulusal çapta saygıyla karşılatan önemli bir isim.

MHP’nin Ankara’da düzenlediği toplantı basına kapalı bir şekilde gerçekleştirildi. İçeride hangi konular ele alındı bilemeyiz. Ülkemizin siyasi gündemi sıcak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ankara’ya giderken yalnız değildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş da, ona eşlik eden isimlerdi.

Başkan Ergün’e Ankara’da haliyle ilgi de sıcaktı. MHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP’li il ve ilçe belediye başkanları, günün anısına Başkan Ergün ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Siyasetin de ülkemizin de Başkan Cengiz Ergün’ün de gündemi yoğun. Allah herkese kolaylık versin diyorum.