Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) mensubu askerlerin 15 Temmuz’da yaptığı darbe girişimi sonrası Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çatısı altında kurulan Darbe Girişimi Komisyonu’ndan kitap çıktı. Kitabın yazarı ise AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ oldu.
ÖZEL HABER

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası kurulan TBMM Darbe Girişimi Komisyonu’nda Başkanvekilliği dönemi süresince elde edilen ifade ve belgeleri kitap haline getireceğini açıkladı. AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, “15 Temmuz gecesi yapılmak istenen hain darbe girişiminin ardından TBMM bünyesinde kurulan ve benim de Başkanvekilliği görevini yürüttüğüm Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu’nda çok verimli çalışmalar gerçekleştirdik. Bir çok siyasetçi ve bürokratı dinleyerek o geceye ve FETÖ’ye ait önemli bilgiler edindik” dedi.
DARBE KOMİSYONUNDA YAPILANLARI VATANDAŞ DA BİLECEK

AK Partili Özdağ, “FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in sahte emekliliğini, sahte pasaportunu ve o geceye ışık tutacak bir çok belgeyi ortaya çıkardık. Yazılı ve sözlü olarak eski siyasetçilere ve bürokratlara sorduğumuz sorularla yapılanmaya dair önemli bilgiler edindik. Bu bilgileri basın aracılığıyla kamuoyuna ulaştırdık” diye konuştu.
KİTAP ÇIKIYOR

TBMM Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu’nda elde edilen bilgileri kitap haline getireceğini ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ son olarak şunları söyledi, “Komisyonda yaklaşık 3 ay boyunca çalışmalarımızı yürüttük. 3 ayda 22 toplantı yaptık. 141 kişinin bilgisine başvurduk. Sayısız resmi evrak bularak gerçekleri ortaya çıkardık. Ben de çalışmalarımızda elde ettiğimiz bilgi ve resmi evrakları kitap haline getiriyorum. Darbe Komisyonu’nda yapılan çalışmalar ve 15 Temmuz gecesini anlattığım kitabım, yayınevleriyle konuşmalarımızın ardından basılarak vatandaşlarımızla buluşacak”
Editör: TE Bilişim