TFF 1.lig’de şike yapıldığı iddiasının gündeme bomba gibi düşmesiyle birlikte her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Dünkü demeçlerin ardından bugün sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar yankı uyandırdı.
Şanlıurfaspor’un şike iddiası ile ile TFF’ye başvurmasının ardından yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dün Gaziantepspor’un yazılı açıklama yaparak eski futbolcusu Elyasa Süme’yi işaret etmesinin ardından bugün yayınlanan fotoğraflar gündeme oturdu.


MANİSASPORLU FUTBOLCULARIN OLDUĞU İDDİA EDİLDİ
TFF 1.ligde oynana Manisaspor- Şanlıurfaspor karşılaşması öncesi Şanlıurfaspor’un mağlubiyeti için Şike ve Teşvik Primi anlaşması için Büyükşehir Belediyespor Kulüp Müdürü Nizamettin Sertkal, Futbolcu Elyasa Süme, Manisasporlu futbolcular, Gökhan Sazdağı ve İsmail Haktan Odabaşı, Büyükşehir Belediyespor yöneticisi Memik Yılmaz’ın İzmir’deki iş yerinde bir araya geldikleri iddia edildi.
Fotoğraftaki kişilerin, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Müdürü Nizamettin Sertkal ve Gaziantepsporlu futbolcu Elyasa Süme olduğu iddia edildi.
Gaziantepspor kulübü dün yaptığı açıklama ile “Hain içerden olunca Kapı kilit tutmaz oğul!” sözleriyle eski futbolcusu ve kaptanları Elyasa Süme’yi işaret etmişti.
KAYNAK: SÜPER LİG YOLU

Editör: TE Bilişim