Bu kapsamda 1996 yılında Şehit Bülent İlhan’ın kabrinin etrafı da demir korkulukla çevrelenerek şehit ailesinin talebi kısa sürede yerine getirildi.
Turgutlu’nun Temrek Mahallesinde yaşayan ve 1996 yılında Van Gürpınar’da teröristlerle girdiği çatışmada Şehit olan Bülent İlhan’ın kabrine Turgutlu Belediyesi ekipleri tarafından demir korkuluk imal edildi. Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin şehit ailesinin talebi üzerine başlattığı çalışma kapsamında kabre uygun demir korkuluk monte edilirken, etrafında gerekli olan tamirat çalışmaları da yapıldı. Turgutlu Belediyesi’nin vefalı davranışından dolayı Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür eden baba Mehmet İlhan ve anne Ayşe İlhan, “Başkanımız Turgay Şirin’e ve ekiplerine oğlumuzun kabrinin bulunduğu alanda yaptığı çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Daha önce de burada korkuluk demirlerinin boyanması ve şehitliğin çevre düzenleme çalışmalarını gerçekleştirmişlerdi. Bizimde isteğimiz olan demir korkuluk çalışması da yapıldı. Emeği geçen başta Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Allah bin kere razı olsun” dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de, “Şehit ailelerimiz bizlerin baş tacıdır. Onların yüzlerini güldürmek bizim için onurdur. Şehit Bülent İlhan kardeşimiz bu vatan uğruna can vermiştir. Allah kendisinden razı olsun. Bu vesileyle tüm Şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, kıymetli ailelerine de hayırlı Ramazanlar diliyorum” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim