KULİSHABER ÖZEL
Manisaspor'un geçen sene şampiyon olmasında büyük paya sahip olan Manisaspor'un kaptanı Nuri Terliksiz; "Hiç hak etmediğim bir davranış ile karşı karşıyayım" dedi.Transferin bitmesine 5 gün kala böyle bir adım atılmasını kabul etmediğini ifade eden Nuri Terliksiz kendine yapılan davranışı doğru bulmadığı ifade etti.
Sözlerine "Hiç bir oyuncu değişilmez değildir" diyerek başlayan Nuri Terliksiz; " Öncelikle şunu ifade edeyim Manisaspor'un benle yollarını ayırmak istemesi gayet doğaldır. Hiçbir futbolcu değişilmez değildir. Ama bunun zamanlaması çok manidar. Bana devre arası kampı öncesi senle devam etmek istiyoruz dediler. Transferin bitimine 5 gün kala kulüp bul diyorlar. Bu ne kadar etiktir. Bunu bana yapanları Allah'a havale ediyorum" dedi.
"BİZ HEP FEDAKARLIK YAPTIK"
Kendisinin Manisaspor için her zaman mücadele ettiğini ve bir çok kez fedakarlıkta bulunduğunu söyleyen Nuri Terliksiz; "Devre arası transfer döneminde 1 Milyon TL alacağım olmasına rağmen transfer yasağı koydurmadım. Sözleşmemi fesh etme yoluna gitmedim. Takım bu durumdayken yarı yolda bırakmak bize yakışmaz dedim. Kaptan olarak bütün takım ile konuştum ve alacaklardan dolayı sözleşme fesh edecek arkadaşların bu yola gitmesini engelledim. Ben bunları Manisaspor zor durumda kalmasın diye yaptım. Çünkü benim kitabımda yemek yediğin kaba pislemek yoktur. Ben ve arkadaşlarım her maçta elimizden geldiğince, terimizin son damlasına kadar mücadele ettik. Manisaspor'a fayda sağlamak için çalıştık. Ama tüm bu fedakarlıkların karşılığında beni zor durumda bıraktılar. Transferin bitimine az bir süre kala bana kulüp bul demek etik değildir" dedi
"TAKIM ARKADAŞLARIMIN HAKKINI SAVUNDUM "
Sözlerine devam eden Nuri Terliksiz; " Çarşamba günü Sercan'ın kadro dışı kalması ile ilgili Başkan Abdullah Mergen ile konuşmaya gittim. Birde Ümraniyespor maçının primi ne olacak diye soracaktım. Sercan konusu konuşulurken bu işlere girme sen çok konuşuyorsun dedi bana. Bende tabi konuşacağım ben kaptanım dedim. Bunun üzerine konuşma bitti. İki saat sonra Sait hoca seni takımda düşünmüyor kulüp bul dediler. Beni devre arası kampı öncesi isteyen Sait Hoca ne oldu da şimdi istemedi anlamadım. Bu kararda doğrudan Başkan Abdullah Mergen'in etkisi var. Herkes her şeyi biliyor. Başkan o kadar yanlış bir insan ki doğruları söyleyince ona ters geliyor. Ben neysem oyum. Oram buram oynamaz. Ben takım kaptanı olarak takım arkadaşlarımın hakkını savunurum. Bir daha olsa bir daha yaparım" dedi.

"BİZ OLMASAK TFF 1.LİG'DE BAŞKANLIK YAPAMAZDI"
Başkan Abdullah Mergen ile ilgili sözlerine devam eden Nuri terliksiz; "Geçen sene hocasından futbolcusuna, kulüp doktorundan malzemecisine büyük fedakarlıklar yapıp şampiyon olduk. Aylarca para almadan alın terimizi sahaya akıttık. Sonuç olarak Manisasporolarak şampiyon olduk. Bize şampiyonluk umurumda değil diyen Abdullah Mergen ben ve arkadaşlarımın sayesinde TFF 1.Lig kulübü başkanlığı yapıyor. Biz olmasak bu başkanlığı yapamazdı" dedi
"İNANÇLIYIM DİYOR AMA…"
Son olarak kendisinin ve takım arkadaşlarının hakkının yendiğini söyleyen Nuri Terliksiz; " Başkan Abdullah Mergen İnançlı bir insan olduğunu her konuşmasında dile getiriyor. Allah inancı olan insan kul hakkı yer mi? Yalan söyler mi? Benim ve arkadaşlarımın hakkını yiyor Abdullah Mergen. dediğim gibi ben onu Allah'a havale ediyorum. Biz her zaman bu kulübün menfaatleri için mücadele ettik. Şimdi Manisaspor 'da oluşan tablodafedakarlık yapanları bir kenara koyuyorlar. Sercan bu takım için her zaman mücadele etmiştir. Bir paylaşım yüzünden kadro dışı kalıyor. Bu futbolcu aylarca para almadığı oldu. Ama sahaya çıkıp maçını oynadı, mücadalesini verdi. Asist yaptı gol attı. Şimdi yeni isimler gelince bizim yaptıklarımız unutuldu. İnşallah Manisaspor için bundan sonraki süreç iyi olur. Son olarak birlikte çalıştığım tüm takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bana kulüp bul denmesinin ardından sağ olsunlar bana destek oldular aradılar yanıma geldiler. Hepsinden Allah razı olsun. Dediğim gibi benim Manisaspor'dan gitmem ya da Manisaspor'un beni istememesi değil konu. Bu konun uygulanışı ve bana tebliği edilişi yanlış. Ne diyelim herkes için hayırlısı olsun. Önümde az bir süre var gelen teklifler var. Hangisi bana uygun olursa ona göre bir adım atacağım" diyerek sözlerine son verdi.
Editör: TE Bilişim