Bölgesel Amatör Lig 9.grup lideri Turgutluspor evinde Gönen Belediyespor'u 2-0 yendi ve en yakın rakibi Ayvalıkgücü'nün mağlup olmasıyla puan farkını 5'e çıkardı. Ligin ilk maçında rakibine deplasmanda mağlup olan kırmızı siyahlılar evinde rakibini yendi. Karşılaşmanın ilk yarısından pozisyon bulmakta zorlanan kırmızı siyahlılar penaltı ve kırmızı kart sonrası eksik rakibi karşısında galibiyeti elde etti. 1 maç eksiği bulunan Turgutluspor puan farkını 5'e çıkarırken Turgutluspor teknik direktörü Hakan Şapçı zorlu bir maçı kazandıklarını dile getirdi.
Hakan Şapçı;"Ligin ikinci yarısına çok iyi başlayamadık, hem sakat hemde formsuz oyuncularımız vardı. Yavaş yavaş kendimizi toparladık. Karabiga maçından aldığımız kritik galibiyet sonrası bay haftası bizim için ilaç oldu. Haftalar ilerledikçe daha iyi futbol oynayacağız ve form tutacağız. Kısmet olursa finale kadar gidecek bu yol. Turgutluspor şampiyon olacak çünkü ilk günden son güne kadar söylediğimiz şey buralar bizim ligimiz değil. Turgutluspor profesyonel arenanın takımıdır. Bugün ki maçta oldukça zordu, gole kadar çok zorlandık. Rakibimiz kapanıyor ve bizde orayı açmakta zorlandık. Penaltı ve kırmızı kart sonrası rahatladık ve oyunu çözdük. İnşallah daha iyi olacağız. Taraftarımıza da teşekkür ederiz, onlarda bizi son düdüğe kadar desteklediler" dedi.
SEZER; "TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM"
Turgutluspor Kulüp Başkanı Hakan Sezer;" Zorlu bir maçtı ve maçın ilk yarısında zorlandık. Ancak kazanacağımızdan şüphem yoktu. Rakibimiz kaybetmesiyle zirvede ki yerimizi sağlamlaştırdık. Bizleri 90 dakika destekleyen taraftarımıza teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim