Manisaspor'da sözleşmesi bitecek olan 9 isimden sadece birkaçının takımda kalacağı düşünülüyor. İsmal Şahmalı ve Emrah Tuncel'in takımda kalmaları beklenmezken, Tarzan'ın altyapısından yetiştirdiği ve bu sezon Türk futboluna tanıttığı Yağızcan Akyürek'in de 2 TFF 1. Lig takımından ve birçok 2. ve 3. Lig takımı tarafından izletildiği öğrenildi. Akyürek'in sezonun son maçında forma giymesi beklenirken, yönetimin genç oyuncuya sözleşme sunacağı öğrenildi.
İSMAİL İLE İLK GÖRÜŞME OLUMSUZ
Manisaspor yönetimi, dün akşam kaleci İsmail Şahmalı ile masaya oturdu. Tecrübeli eldiven 600 BİN TL istedi. Başkan Abdullah Mergen ise 450 BİN TL teklif etti. Şahmalı, bu görüşmenin ardından sosyal medya hesabından veda gibi mesaj yayınladı.
Manisaspor’un kalesinde bu yıl devleşen ve takımının ligde kalmasında önemli bir payı bulunan kaleci İsmail Şahmalı, siyah-beyazlı kulüpten ayrılıyor. Tecrübeli eldiven Siyah Beyazlı kulüpten 600 BİN TL isterken Başkan Abdullah Mergen ise 450 BİN TL teklif etti. İlk görüşmede anlaşma sağlanamazken tecrübeli eldiven sosyal medya hesabından ayrılık sinyali verdi.
YAPRAK DÖKÜMÜ ERKEN BAŞLADI
TFF 1. Ligi'nde kümede kalarak rahat bir nefes alan Manisaspor'da, son maçın ardından kontratı bitecek oyuncuların çoğunun kadroda tutulmayacağı öğrenildi. Manisaspor’da ayrılacak oyuncularla 1. Lig'den birçok takım ilgilenirken, oyuncuların alacaklarından ötürü kalmaya sıcak bakmadıkları öğrenildi.
MERTAN İSTANBUL’A DÖNÜYOR
Bunun yanı sıra geçen sene şampiyonlukta büyük payı olan ve bu sene 21 kez Manisaspor formasını terleten Mertan Caner Öztürk'ün özellikle İstanbul takımlarıyla adı anılmaya başlandı. Kontratının bitmesiyle beraber memleketine dönecek olan 24 yaşındaki hücum oyuncusuyla Ümraniyespor ve İstanbulspor'un yakından ilgilendiği öğrenildi.
ERMAN BAL-KES YOLUNDA
Aynı şekilde kupada büyük emekleri olan ve bu sene üzerine koyarak takımının 1. Lig'de tutunmasında büyük rolü olan Erman Bulucu'nun da sözleşmesi sona eriyor. 27 yaşındaki Erman ligin ilk devresinde çok şans bulamamasına karşın, şansını bulduğunda da formasını bir daha geri vermeyip takımının 24 maçında forma giymişti. Savunmanın değişilmez ismi olan ve kritik golleriyle Tarzan'a hayat veren Erman'ı Ankaragücü ve İstanbulspor'un istediği, Balıkesirspor'un da 27 yaşındaki oyuncuya teklif yapabileceği öğrenildi. Erman'ı takımda tutmak isteyen yönetim, oyuncuya sözleşme sunmaya hazırlanıyor.
Editör: TE Bilişim